به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از دانشگاه صنعتی کرمانشاه، علی اکبر اختری، رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه بیان داشت: انقلاب اسلامی ایران، طی یک فرآیند ۱۵ ساله که شروع آن از ۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲ بود، با یک ایده خالص که در آن ذره ای مسائل مالی و دنیایی نبود، با رهبری امام فرزانه شکل گرفت و با همت بلند مردم به ثمر نشست.
وی در ادامه با اشاره به قرابت فرهنگی دو کشور ایران و مصر به مقایسه سرنوشت انقلاب های مردمی این دو کشور پرداخت و افزود: در هر دو کشور خود مردم و بر پایه ایده های دینی، موجب سرنگونی و تغییر رژیم شدند.
رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه در ادامه تصریح کرد: در انقلاب اسلامی ایران به مردم درون کشور اعتماد شد و در واقع انقلاب درون زا بود و وجود امام خمینی(ره) باعث وحدت همه نیروها شده بود، در حالی که در انقلاب مصر چشم انقلابیون به نیروهای بیرونی نظیر برخی کشورهای عربی بود و چون انقلاب خواست همه مردم نبود و ملت مصر روی فرد خاصی توافق نظر نداشتند، از همان ابتدا ریشه های شکاف در انقلاب مصر نمایان شد.
اختری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به رای بالای ۹۸ درصدی مردم به انقلاب اسلامی ایران، گفت: انقلاب اسلامی خواست همه مردم بود و همچنان که همه در به ثمر نشست آن سهیم بودند، ما دانشگاهیان نیز باید به نوبه خود با تلاش و کوشش آن را به سمت تعالی و پیشرفت سوق دهیم.