علی عبدی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، درباره مسئله آلودگی هوای خوزستان گفت: زمانی که بحث بنزین وارداتی به کیفیت بنزینهای داخلی مطرح شد همان موقع اشاره کردیم که مافیایی پشت این قضیه وجود دارد که میخواهد از تولید بنزین در داخل کشور جلوگیری کند با توجه به اینکه تولید بنزین در داخل کشور برای اقتصاد کشور مقرون به صرفهتر از وارد کردن آن است اما باندها و مافیاهایی وجود دارد که در قبال واردات بنزین سودهای کلان میکنند که آنها همان آقازادههای معروف هستند.
وی افزود: این افراد هیچ زمان خوشحال نمیشوند که بنزین تولید شده استفاده شود و تمام تلاش خود را میکنند تا با حاشیه سازی و بیکیفیت نشان دادن بنزین داخلی آن را عامل اصلی آلودگی هوا نشان دهند و مجددا ایران را وابسته به کشورهای خارجی کنند.
دبیر سیاسی اتحادیه انجمن مستقل دانشجویان در ادامه بیان داشت: آلودگی هوا در سالهای گذشته گفته میشد که سرمنشا خارجی دارد و باید جلوی آن گرفته شود اما آلودگی اخیر هوای خوزستان اعلام شده که منشا داخلی دارد و برخلاف حرفهای گذشته منشا خارجی ندارد.
وی تصریح کرد: زمانی که آلودگی هوای خوزستان اتفاق افتاد دستگاههای مختلف مسابقه شانه خالی کردن از زیر بار مسئولیت را داشتند و هر دستگاه مسئولیت این بحران را به عهده دیگری میگذاشت از استانداری تا وزارت نفت و بهداشت و سازمان محیط زیست و مجموعه دولت کم کاری داشتند.
عبدی به عملکرد فوری وزارت بهداشت اشاره کرد و گفت: با دستور رئیس جمهور و عملکرد فوری وزارت بهداشت نسبت به سایر دستگاهها که سابقا نیز این وزارتخانه به همراه وزیر خود در فعالیتهای این چنینی شرکت داشته میتوان گفت که خوشبختانه رسیدگی خوبی انجام شده ولی متاسفانه رسیدگی وزیر بهداشت به مذاق بعضی از مسئولان دستگاههای منفعل مانند محیط زیست خوش نیامده و باعث شده انتقادات بیادبانه به وزارت بهداشت کنند.
وی گفت: من گله انجمن مستقل اسلامی را از عملکرد دید دولت در آلودگی هوای خوزستان اعلام میکنم و اعلام میکنم که این کندی ناشی از این است که دولت مسئول مسائل حاشیهای شده که باعث شده از مسائل اصلی بازبماند.
دبیر سیاسی اتحادیه انجمن مستقل دانشجویان در پایان خاطر نشان کرد: دولت باید تمام تمرکز و عزم خود را جزم کند تا مشکلات معیشتی و فرهنگی مردم و بحرانها را حل کند اما متاسفانه تمام نگاه خودش را معطوف به مذاکرات هستهای کرده و تماما به مخالفت با منتقدان خود میپردازد ما دعوت میکنیم که دولت به شیوهای رهبری کشور را اداره کند که آن هم اصلی و فرعی کردن مسائل است که عاقبت بهتری نسبت به دولتهای قبل در این صورت خواهد داشت.