کد خبر:۳۹۱۲۸۷
امام جمعه کرمان: 

افرایش سرطان یکی از مشکلات شایع در استان کرمان است

امام جمعه کرمان در بازدید از مجتمع تخصصی درمانی جواد الائمه کرمان گفت: افرایش سرطان یکی از مشکلات شایع در استان کرمان است؛ چرا باید بیماری سرطان در کرمان بیشتر از سایر نقاط کشور باشد در حالی که هوای این استان به اندازه برخی شهرهای بزرگ آلوده نیست. 

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان؛ نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان از بخش‌های مختلف مجتمع تخصصی درمانی جوادالائمه کرمان وابسته به دانشگاه علوم پزشکی کرمان دیدن کرد. 


آیت الله سید یحیی جعفری در این بازدید؛ ضمن تقدیر از اقدام خداپسندانه هیات امنا و کارکنان مجتمع تخصصی درمانی خیریه جوادالائمه کرمان اظهار کرد: این مرکز درمانی در حال خدمت رسانی به اقشار کم درآمد جامعه است. 


وی رعایت بهداشت و سلامت جسم و روح را یکی از دستورات دین مبین اسلام برشمرد و گفت: همه آسیب‌هایی که وارد می‌شود به دلیل آشنایی نداشتن یا عمل نکردن به دستورات اسلام راستین است. 


امام جمعه کرمان درادامه سرطان را یکی از مشکلات شایع این استان برشمرد و گفت: مکرر اعلام می‌شود آمار افراد مبتلا به این بیماری در استان رو به افزایش است. 


وی گفت: چرا باید بیماری سرطان در کرمان بیشتر از سایر نقاط کشور باشد در حالی که هوای این استان به اندازه برخی شهرهای بزرگ آلوده نیست. 


آیت الله جعفری با اشاره به شیوع برخی بیماری‌ها در کشور و کرمان گفت: مسوولان دانشگاه علوم پزشکی و متولیان بهداشت و درمان باید مردم را از سرطان زا بودن یا نبودن برخی مواد مانند میوه‌های گلخانه‌ای و مرغ‌های پرورشی آگاه کنند. 


در این بازدید دکتر محمد حسین‌پور ابراهیمی مدیر مجتمع تخصصی درمانی جواد الائمه فعالیت‌ها و برنامه‌های این مجتمع درمانی را تشریح کرد. 


مجتمع تخصصی درمانی جوادالائمه (ع) در سال ۱۳۹۰ افتتاح شد این مرکز دارای بخش‌های دیالیز، شیمی درمانی، کلینیک فیزیوتراپی لنف ادم، آزمایشگاه تشخیص طبی و آزمایشگاه پیوند مغزاستخوان است. 


در این مرکز بیماران می‌توانند از خدمات پزشکان فوق تخصص کلیه و فشارخون، کلیه و مجاری ادراری، خون وآنکولوژی و متخصصین داخلی و رادیوتراپی با تعرفه دولتی بهره‌مند شوند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار