کد خبر:۳۹۱۳۵۱
صفاتیان در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

تبلیغات «شیشه» در آرایشگاه‌های زنانه/ فریب خانم‌های چاق برای لاغری با مصرف مواد مخدر

رئیس کارگروه کاهش تقاضای مواد مخدر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: استرس چاقی بهانه‌ای برای دخالت دوستان ناباب در مسیر زندگی شده است، این افراد سودجو بیشتر در آرایشگاه‌های غیر رسمی برای لاغری مواد مخدر شیشه را تبلیغ می‌کنند.

سعید صفاتیان در گفتگو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص شیوع اعتیاد میان زنان گفت: اعتیاد میان خانم‌ها طبق آمار مراکز درمان در سال ۸۶، ۵ درصد از میزان مصرف کننده ها بوده اما در سال ۹۰ به۱۰درصد از میان مصرف کننده‌ها  رسیده است.

 
رئیس کارگروه کاهش تقاضای مواد مخدر مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: یکی از علت اعتیاد خانم ها چاقی است، استرس چاقی بهانه‌ای برای دخالت دوستان ناباب در مسیر زندگی شده است، این افراد سودجو بیشتر در آرایشگاه‌های غیر رسمی( کسانی که در خانه خود و زیر زمین مشغول به کار هستند) برای لاغری مواد مخدر شیشه را تبلیغ می‌کنند و با ترفند اینکه شیشه اعتیاد ندارد و پس از لاغر ترک می‌کنید زنان را برای مصرف وسوسه می‌کنند.
 


صفاتیان در ادامه بیان داشت: خانم‌هایی که طاقت سختی  رژیم غذایی و ورزش را ندارند با دوستان ناباب از مواد مخدر شیشه برای لاغری استفاده می‌کنند، که در طول  سه هفته اول به خاطر از کار افتادن قمستی از مغز اشتها کم و وزن کاهش می یابد، اما پس از مدتی بی اثر خواهد بود و به این دلیل مقدار مصرفی را افزایش می‌دهند اما دیگر تغییری ایجاد نمی شود بلکه در عوض موجب توهمات ذهنی، هذیان‌های گفتاری و نجواهای شنوایی می‌شود.

 

رئیس کارگروه کاهش تقاضای مواد مخدر مجمع تشخیص مصلحت نظام در رابطه با باردار شدن خانم‌های مصرف کننده شیشه بیان داشت: اگر در دوران مصرف باردار شوند با مشکلات زایمان زودرس، خون ریزی، جنین ناقص و سقط جنین مواجه خواهند شد بنابر این بهتر است برای باردار شدن مراحل درمان را طی کنند و پس از  یک سال که عوارض جسمی که ناشی از مصرف مواد مخدر به وجود آمده از بین رفت اقدام کنند.


 
وی با اشاره به مراکز درمان گفت: برخی ماکز درمان خصوصی  وجود دارد اما عده‌ای هستند که وسع مالی کمی دارند و توانایی گذراندن مراحل درمان در این مرکز را ندارند بنابراین مراکز دولتی برای کمک به ترک اعتیاد وجود دارد.


صفاتیان در ادامه تصریح کرد: از هر ۱۰۰ خانمی که برای درمان به مراکز مراجعه می‌کنند ۳۰درصد آن‌ها پاک می مانند و مابقی به علت بازگشت مجدد در سیاهی اعتیاد باقی می‌مانند.

 
رئیس کارگروه کاهش تقاضای مواد مخدر مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطر نشان کرد:‌سازمان بهزیستی و دانشگاه علوم پزشکی به بی بضاعت‌ها یارانه می‌دهد، همچنین بیمه برای معتادین به ویژه خانم‌های بی سرپرست در نظر گرفته شده است، پس فقط کافی است با اراده قوی دوران درمان را طی کنند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار