کد خبر:۳۹۱۸۳۷
رئیس سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نیروی زمینی ارتش:

جهت دستیابی به تکنولوژی پیشرفته باید به گسترش ارتباط با دانشگاه بپردازیم

رئیس سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نیروی زمینی ارتش با تاکید بر اینکه جهت دستیابی به تکنولوژی‌های پیشرفته باید به ارتباط و گسترش آن با دانشگاه بپردازیم، گفت: امروز ارتش جمهوری اسلامی ایران به سمت تدوین تاکتیک‌های بومی سازی روی آورده است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، امیر سرتیپ دوم سیدمسعودرضا زواره ای امروز در جمع اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد در ساختمان مرکزی این دانشگاه گفت: پیش از انقلاب اسلامی بیش از ۵۰ هزار مستشار خارجی در کشور حضور داشتند که با وقوع انقلاب این مستشاران از کشور خارج شدند.

 

وی افزود: در آن زمان قراردادهای بسیاری با خارج از کشور منعقد شده بود که برخی از آنها به نیمه راه رسیده، برخی در ابتدای راه و برخی هنوز آغاز نشده بودند که خروج این نیروها سبب شد این قراردادها رها شود و مشکلاتی را برای ایران ایجاد کنند.

 

رئیس سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه وقوع جنگ و مسائلی که در خلل آن رخ داد منجر به سوق دادن من به سمت دانشگاه شد، گفت: با توجه به اینکه مقام معظم رهبری بر مسئله خودکفایی و ساخت تجهیزات تاکیدات بسیاری داشتند به همین دلیل به سمت خودکفایی حرکت کردیم.

 

زواره‌ای ادامه داد: ایران زمانی که اقدام به ساخت تجهیزات کرد مورد حمایت هیچ کشوری نبود؛ اما بودند کشورهایی که مانند ترکیه به حمایت و پشتیبانی آمریکا اقدام به ساخت تجهیزات می‌کردند.

 

وی با تاکید بر اینکه جهت دستیابی به تکنولوژی های پیشرفته باید به ارتباط و گسترش آن با دانشگاه بپردازیم، گفت: امروز ارتش جمهوری اسلامی ایران به سمت تدوین تاکتیک‌های بومی سازی روی آورده است.

 

رئیس سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نیروی زمینی ارتش در پایان تاکید کرد: یکی از اقداماتی که در ایران انجام شده است این است که نیرو و سازمان تحقیقات نزاجا کنار یکدیگر قرار گرفته اند که همین مسئله سبب می‌شود تمامی نیازهای نیرو به ما انتقال یابد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار