به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از یزد؛ بابایی، معاون برنامه ریزی استاندار یزد روز گذشته در اولین همایش تعامل صنعت و دانشگاه که در سالن همایش های باقرالعلوم(ع) دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی(ره) یزد برگزار شد، با اشاره به اهمیت ارتباط صنعت و دانشگاه گفت: به منظور رسیدن به رشد و صنعت باید ارتباط بین صنعت و دانشگاه به خوبی صورت گیرد زیرا کلید رشد و توسعه ارتباط بین این دو نهاد مهم است.
وی افزود: در راستای ارتباط بهتر صنعت و دانشگاه ما باید به امر اموزش نیز توجه خاصی داشته باشیم زیرا آموزش در صنعت و شناخت صنایع مختلف به دانش آموزان و دانشجویان این امکان را میدهد تا با ایجاد شناختی درست در زمینه صنایع، سرمایهگذاری مختلف در ابعادی خواست در راستای رشته تحصیلی و دانشگاهی خود نسبت به آینده کاری روشن داشته باشند.
معاون برنامه ریزی استاندار یزد خاطرنشان کرد: برای رسیدن به توسعه متوازن نیازمند راهکارهای مناسبی از جمله ایجاد دورههای کارورزی عمومی و تخصصی، ارائه کلاسهای آموزشی مشترک، برگزاری بازدیدهای علمی و تخصصی و ایجاد کارگروههای علمی با همکاری اساتید دانشگاه و صنعتگران استان هستیم که امیدواریم این جلسات بتواند گامی موثر در این ارتباط باشد.
بابایی تصریح کرد: ما معتقدیم که توسعه ملی به نحوی وابسته به توسعه انسانی است و در صورتی که نیروی انسانی ما توسعه پیدا نکند هرگز توسعه ملی را تجربه نخواهیم کرد پس در این راستا باید توجه خاصی نیز به این مهم داشته باشیم.
وی بیان داشت: ایجاد آموزههای لازم در نیروی انسانی و انجام پژوهشهای مناسب و مورد نیاز امری است که در عین سادگی از پیچیدگیهای بسیار زیادی برخوردار است.
معاون برنامه ریزی استاندار یزد تصریح کرد: صنعت به عنوان یکی از بخشهای عمده و دانشگاه به عنوان کانون نشر و کاربردی کردن علوم نقشهای موثری در بحث رسیدن به توسعهای پایدار و متوازن را ایفا میکنند.
بابایی گفت: صنعت و دانشگاه در حقیقت دو بال پرواز برای رسیدن به اهداف کلان نظام در جهت پیشرفت جامعه از نظر اقتصادی و صنعتی هستند.
وی افزود: بهره مندی صحیح از زمینههای همکاری، دانشگاه را به مغز متفکر صنعت و صنعت را به دانشگاهی کاربردی تبدیل میکند.
معاون برنامه ریزی استاندار یزد تصریح کرد: در ایران دانشگاه و صنعت هر دو سازمانهای وارداتی هستند و این در حالی است که شکلگیری آنها بدون وجود نیاز مبرم جامعه و فقط به پیروی از نسخههای تجویزی است.
بابایی تصریح کرد: تربیت نیروی انسانی متخصص، پیگیریها و بررسیهای مختلف و مستمر در مورد نیازهای روز جامعه و دستیابی به اطلاعات و تکنیکهای جدید و به روز دنیا، مواردی هستند که در جوامع پیشرفته بین دانشگاه و صنعت وجود دارد.
وی گفت: هرچه روابط بین دانشگاه و صنعت منسجمتر باشد موجبات رسیدن به استقلال اقتصادی بیشتر فراهم خواهد شد.