به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، آیت الله علم الهدی ظهر امروز در جمع دانش پژوهان طرح ولایت استانی بسیج دانشجویی خراسان رضوی در دفتر امام جمعه مشهد اظهار داشت: امیدواریم جلسات ما با دانشجویان از حالت سخنرانی خارج شده و به جلسات محاوره ای تبدیل شود.
وی ادامه داد: گاهی گفتههای ما براساس مبانی فکری شما شکل نمیگیرد و این موجب میشود به جای رفع سئوالات ذهن شما تراکمی از سئوالات در وجود شما شکل گرفته و این خود باعث مبهم شدن فضای ذهنی شما شود.
دو انرژی در وجود دانش پژوهان طرح های ولایت شکل می گیرد
امام جمعه مشهد با بیان اینکه دو انرژی و قدرت در وجود دانش پژوهان طرح های ولایت حاکم شده است، گفت: یکی از این انرژیها در دل شما و دیگری فکر شما را احاطه کرده است.
آیت الله علم الهدی ادامه داد: در فکر شما باورمندی شکل میگیرد و این طرح ها موجب تقویت باورمندی شما می شود، اما ایجاد باورمندی در درون به توحید، معاد و اصول نظام بدون شکل گیری انرژی دوم که در دل شما ایجاد می شود، مثمر ثمر نخواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: آن انرژی محوری و جریان اصلی دینمداری که در وجود شما شکل میگیرد، مربوط به نقطه اتصال و ارتباط درونی شما با خداوند است، آنچنان که انسان با اتکا به این اتصال میتواند خود را در محضر خداوند قرار دهد.
آیت الله علم الهدی با اشاره به افرادی که دارای نبوغ فکری و توان علمی هستند، خاطرنشان کرد: اگر فردی دارای نبوغ فکری، علمی و به عنوان یک مبتکر دانشمند در اطراف شما فوت کند، شما تنها به تأسف در حوزه اظهار در خصوص این فرد اکتفا میکنید؛ اما اگر یک مادر ۷۰ ساله درس نخوانده، بداخلاق و بیمار در میان اقوام شما فوت کند، شما از مرگ او از درون عزادار میشوید.
امام جمعه مشهد ادامه داد: این تفاوت جریان باورمندی فکری و اتصال قلبی بسیار دارای اهمیت است؛ آنچنان که موجب می شود شما براساس اتصال قلبی و درونی خود به دنبال به دست آوردن نتایجی موافق با خواست خداوند باشید.
عضو خبرگان رهبری در ادامه با بیان اینکه اظهار حس درونی در اتصال به خداوند ممکن نیست و گاهی منجر به شرک میشود، گفت: هنگامی که اتصال درونی شما با خداوند شکل می گیرد، شما از بیان آنچه که درک میکنید، عاجز می شوید و گاه در تلاش برای اظهار این اتصال مشرک میگردید.
آیت الله علم الهدی با اشاره به افرادی که جریان اتصال قلبی آنها با خداوند قوی گشته است، خاطرنشان کرد: در صورتی که جریان های باورمندی تنها از حوزه عمل و اجرا برخوردار باشند، براساس منافع سیاسی و مادی عمل کرده و شکست میخورند؛ اما اگر کسی به دنبال اتصال درونی خود با خداوند و از این طریق منفعت اخروی خود را دنبال کند در برابر هر آنچه که ضد خدا است ایستادگی و مقابله میکند.
وی به حضور افراد متدین، معتقد و باورمند در کشور اشاره کرد و گفت: تفاوت اتصال درونی با خداوند و باورمندی صرف را میتوانیم در افرادی ببنیم که معتقد و متدین هستند و گاه مستحبات و نوافلشان را به طور مرتب انجام میدهند؛ اما در نقطه افتراق میان دین و سیاست، دین را رها کرده و سیاست را همراهی میکنند.
دانشجویان ارزشی باید با افراد دین دار سیاست زده مبارزه کنند
امام جمعه مشهد با اشاره به اهمیت اتصال افراد از درون با خداوند یادآور شد: آنچه که دارای اهمیت است نقطه اتصال ما از درون با خداوند میباشد، به شکلی که افراد باورمند دین را عزل میکنند؛ اما افرادی که به خداوند متصل هستند برای حفظ دین حتی جان خود را فدا میکنند.
وی ادامه داد: طرح ولایت باورمندی شما را تغذیه کرده است؛ اما شما به عنوان نخبه و افسر جنگ نرم حواس خود را جمع کنید تا نقطه اتصالی خود با خدا را تقویت کنید.
آیت الله علم الهدی نشانه اتصال به خداوند را مقابله با هر آنچه که ضد خدا میباشد، دانست و افزود: سعی کنید در زندگی به نحوی حرکت کنید که هر جریانی در جامعه، کشور، مردم و یا حتی از عزیزان شما که تلاش داشت در نقطه مخالف با رضای خداوند حرکت کند در برابرش ایستادگی کنید.
امام جمعه مشهد با بیان اینکه من از شما توقع دارم که کَباده شهیدان انقلاب اسلامی را بر دوش بکشید، خاطرنشان کرد: آنهایی که در دریای آتش دشمن خاکستر شدند و تنها تکههای استخوانش به کشور بازگشت از شما انتظار دارند تا با اتصال به خداوند در مقابل جریانهای مخالف نظام ایستادگی کنید.
مشکل امروز کشور گرایش جریانهای سیاسی به تغییر فضایی فرهنگی کشور است
امام جمعه مشهد با اشاره به تلاش جریانهای سیاسی فعال در داخل کشور در تغییر فضای فرهنگی کشور متذکر شد: در عرصه کنونی آنچه که ما گرفتارش هستیم جریان های سیاسی اعم از غیرارزشی و غیرخودی و جریان های خودی سکولار هستند که تلاش دارند فضای کشور را زیر و رو کرده تا در عرصه انتخابات پیروز شوند.
وی به تلاش برخی در پیروزی در انتخابات ۹۴ اشاره کرد و ادامه داد: جریان حاکم امروز در مشهد، جریانی ارزشی، دینی و ولایی است و در عرصههای مختلف انتخاباتی نیز جریان قالب، جریان حاکم به کشور میباشد؛ اما عده ای تلاش دارند فضای ارزشی کشور را به فضای ضد دینی تغییر داده تا دیگر قدرت ولایت در کشور حاکم نباشد.
عضو خبرگان رهبری با اشاره به برگزاری کنسرت موسیقی در دانشگاه فردوسی مشهد و حواشی پس از آن گفت: عنوان ابلاغ قضایی برگزاری کنسرت در دانشگاه فردوسی مشهد عدم تمکین قضایی بود نه چیز دیگر، شانتاژ بازی برخی در سایتها و بیانیه هایشان تنها یک بازی سیاسی بود.
وی ادامه داد: اگر عده ای بتوانند فضای کشور را غیرارزشی و لائیک کنند و دیگراندیشی را در کشور قالب نمایند، خواهند توانست در عرصه پیاده نظام برای خود نیرو جمع کرده و در نهایت جریان های غیرارزشی، جریان های ارزشی را با شعاع ولایت از محور خارج کنند.
آیت الله علم الهدی از شروع به کار کردن جریانی در کشور در برهم زنی فضای فرهنگی ایران اشاره کرد و افزود: عده ای تلاش دارند هر هفته در هر شهر حداقل دو کنسرت برگزار کنند و این را جزء برنامه اصلی خود قرار داده اند به نحوی که گفته اند باید هر هفته در هر شهر این دو کنسرت اجرایی شود.
امام جمعه مشهد خاطرنشان کرد: این جریان تلاش دارد حرکتهای ضد اسلامی را با اجرای بسیار در کشور عادی سازی کرده و به نحوی قُبح گناه بودن این رفتار را در کشور بشکنند.
عضو خبرگان رهبری به تلاش این افراد در روستای داورزن اشاره کرد و گفت: داورزن یک روستا در حوالی سبزوار است که فرهنگ حاکم بر آن براساس رسومات سنتی و ارتباطات اجتماعی آن براساس سنت استوار است، عده ای تلاش کردند تا در داورزن کنسرتی برگزار شود که برگزاری این کنسرت با مخالفت امام جمعه داورزن روبرو شد؛ اما فرماندار داورزن با بیان این دلیل که مردم این روستا حق لذت بردن از کنسرت را دارند، خواستار اجرایی شدن این کنسرت در این روستا شد.
آیت الله علم الهدی افزود: عده ای میخواهند فرهنگ ولایت مداری را برهم بزنند و بهانه ایشان ترویج هنر و پرداختن به آن میباشد.
وی با اشاره به اختلاط دختران و پسران در هنگام اجرای پخش موسیقی در کنسرتهای شهری بیان کرد: کنسرت در هر کجا که برگزار شد موجب اختلاط احساسات دختران و پسران خواهد شد و نتیجه این امر برهم خوردن فضای اعتقادی، دینی و اخلاقی آن شهر و روستای محل برگزاری کنسرت است.
امام جمعه مشهد هدف از برگزاری کنسرت ها در شهرها و روستاهای کشور را برهم زدن فضای کشور جهت پیروزی در انتخاباتهای آتی دانست و یادآور شد: هدف از این تلاشها برهم زدن فضای کشور و برهم خوردن جریان ارزشی قالب در کشور در انتخاباتهای آتی است که در نتیجه جریان قدرت را از شعاع ولایت دور خواهد کرد.
وی با بیان اینکه این تلاشها ارتباطی به اسلام ندارد و آنها خودشان معتقدند باید جریان مورد نظرشان در کشور حاکم شود، بیان کرد: در دوره انتخابات گذشته عده ای از کاندیداها کارناوالهایی را در شهرها راه میانداختند که بسیار تأسف بار بود. به یکی از این نمایندگان گفتم آیا تو حاضری زن، دختر و ناموس خودت را در این کارناوالها همراه کنی تا در انتخابات پیروز شوی؟ این کاندید انتخابات در پاسخ به من گفت: اکنون ما در فضای رقابت قدرت می باشیم، اگر من این کار را انجام ندهم کاندیدای دیگر در این رفتار موفق خواهد بود.
امام جمعه مشهد افزود: این کاندیدا در حالی که خودش راضی نبود همسر، دختر و نوامیسش در کارناوالهای انتخاباتی از ماشین خارج شده و در حالی که پارچه سبز به دست و گلوی خود بسته، فریاد کنان و هله هله کنان مسیر انتخاباتی را بپیماید؛ اما برای رسیدن به مقصود خود فضا را برای نوامیس مردم در چنین کارناوال هایی هموار کرده بود.
برگزاری کنسرت در دانشگاه فردوسی مشهد من را بسیار متأثر کرد
آیت الله علم الهدی به برگزاری کنسرت موسیقی در دانشگاه فردوسی مشهد اشاره کرد و گفت: قصه برگزاری کنسرت در دانشگاه فردوسی مشهد من را بسیار ناراحت کرد و من این را در جمع شما عزیزانم میگویم که دغدغه مند انقلاب و نظام هستید.
وی ادامه داد: بحث اتفاق افتاده در دانشگاه فردوسی در حقیقت یک کنسرت نبود، زیرا قبل از برگزاری این برنامه به ما گزارش دادند که اجازه نمی دهیم دختران و پسران در این کنسرت مختلط باشند و فضا را مدیریت میکنیم؛ اما ما میدانیم بحث چیز دیگری بود.
سدشکنی در مشهد و دانشگاه های این استان تلاش کنسرت فردوسی بود
عضو خبرگان رهبری با انتقاد از برگزاری کنسرت در دانشگاه فردوسی متذکر شد: تلاش این افراد در تغییر فضای دانشگاه از یک مکان مقدس به مکانی با منویات لذت طلبانه خودشان بود به نحوی که میخواستند با برگزاری این کنسرت در استان سدشکنی شود.
وی ادامه داد: آنچه که جالب توجه است حرکت دو روز بعد از برگزاری کنسرت در دانشگاه فردوسی در شهرستان چناران است که تلاش داشتند کنسرتی در این شهرستان برگزار که با مخالفت امام جمعه این شهرستان روبرو و کنسرت را نهایتاً در گلبهار برگزار کردند.
آیت الله علم الهدی با بیان اینکه من به برخورد شکل گرفته با برگزارکنندگان کنسرت فردوسی کار ندارم، افزود: کار به این مسئله نداریم که برخورد صورت گرفته با برگزارکنندگان کنسرت در دانشگاه فردوسی درست بوده است یا خیر؟؛ اما یک عده با شانتاژ بازی راه افتادند تا حکم قضایی مجریان برگزارکننده کنسرت موسیقی در دانشگاه فردوسی را به نحو دیگری نشان دهند.
وی خاطرنشان کرد: این حکم قضایی در حقیقت به دلیل تمکین نکردن قانون و فضای قانونی در دانشگاه بود، نه اینکه چرا کنسرت در این دانشگاه برگزار شده است؛ اما عده ای تلاش کردند تا با شانتاژ بازی حقیقت حکم قضایی در خصوص پرونده کنسرت موسیقی را به حاشیه بکشانند.
امام جمعه مشهد با بیان اینکه عدم تمکین قضایی دلیل ابلاغ قضایی به مجریان برگزار کننده کنسرت دانشگاه فردوسی مشهد بود، گفت: متاسفانه برخی در سایت ها، بیانیه ها و رسانه های خود با یک حرکت شانتاژی تلاش کردند حقیقت اتفاق رخ داده در این دانشگاه را پنهان کنند.
آیت الله علم الهدی با بیان اینکه باید نیروهای ارزشی در برابر این حرکت شانتاژ بازی پاسخی می دادند، گفت: در قصه امام حسین(ع) یک عده امام حسین(ع) را قبول داشتند و از جنگ او با یزید خوشحال بودند؛ اما وارد جنگ نشدند.
وی ادامه داد: عده ای در جریان برگزاری کنسرت موسیقی و مقابله قضایی با آن خوشحال شدند؛ اما در برابر شانتاژ بازی طرفداران برگزاری کنسرت حرکتی از سوی آنان صورت نگرفت که این نشان میدهد باید توجه و بصیرت ما در خصوص اتفاقاتی که در اطرافمان رخ می دهد، بیش از گذشته باشد.
امام جمعه مشهد در پایان با بیان اینکه توقع ما از بسیج این است که در چنین قضایایی با اقتدار وارد عمل شود، گفت: در هر کجا که احساس کردید حرکتی منفور خداوند است و در جهت عکس اسلام درحال فعالیت میباشد، براساس منافع اسلام وارد عمل شده و از هر آنچه که دارید در این مسیر بگذرید.