کد خبر:۴۰۱۹۹۱
رهبر خارجی سازمان بهداشت جهانی:

بیماری ابولا در حال حاضر در جهان کنترل شده است/ احتمال بروز بیماری ابولا در ایران وجود ندارد

رهبر خارجی سازمان بهداشت جهانی در مراقبت ایمنی خاطر نشان کرد: بیماری ابولا در جهان با اقدامات و همکاری سازمان بهداشت جهانی و پزشکان بدون مرز در حال حاضر تا حد زیادی مراقبت و کنترل شده است.

 به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، دکتر دیدیر پرینتت امروز در آستانه برگزاری کنگره بین المللی «استراتژی‌های پیشگیری برای عفونت‌های مرتبط با مراقبت از بیمار» از سوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جمع خبرنگاران در ساختمان کتابخانه بیمارستان امام رضا(ع) بیان داشت: مبتلایان به ابولا بیشتر در کشورهای قاره آفریقا ساکن می‌باشند و بیشترین شمار بیماران در لیبریا، سیرالئون، گینه، لیبی و غیره مشاهده شده‌اند.

 

وی از مشاهده نشدن نمونه جدیدی از این بیماری در این کشورها در ماه‌های اخیر خبر داد و یادآور شد: در حال حاضر به دنبال اقدامات انجام شده، مورد جدیدی از ابولا در کشور لیبریا و سایر کشورها مشاهده نشده و تنها مورد گزارش شده مربوط به کشور گینه می‌باشد که در حال بررسی هستیم.

 

دیدیر پرینتت بهداشت بدن و شستشوی دست را یکی از مسائل مهم در پیشگیری از انتقال ویروس بیماری ابولا دانست افزود: در این راستا بر آن شده‌ایم محلول ضد عفونی ویژه دست با محور «اقتصاد صلح» را با حداقل هزینه تولید کرده و در کشورهای درگیر این بیماری توزیع کنیم.

 

رهبر خارجی سازمان بهداشت جهانی در ادامه امکان وجود این ویروس در ایران را غیرممکن دانست و گفت: امکان مشاهده ویروس ابولا در ایران و کشورهای اروپایی به دلایلی مانند رعایت بهداشت دست و نبود عوامل زیستی مانند میمون و خفاش که در انتقال بیماری نقش داشته‌اند، وجود ندارد.

 

وی در ادامه به اهمیت مراقبت‌های ایمنی اشاره و متذکر شد: سالانه بیش از 15 میلیون نفر در جهان به دلیل عفونت‌های بیمارستانی فوت می‌کنند و می‌توان از دیگر اهداف مهم سازمان بهداشت جهانی را کاهش این تعداد تلفات انسانی به دلیل بیماری‌های عفونی دانست.

 

دیدیر پرینتت ادامه داد: شستن دست‌ها در بیمارستان توسط پزشک، پرستار و بیماران با الکل و صابون از اهمیت به سزایی برخوردار است که باید مورد توجه قرار بگیرد.

 

رهبر خارجی سازمان بهداشت جهانی با بیان اینکه ایران به عنوان یکی از کشورهای الگو در کاهش عفونت‌های بیمارستانی در سطح جهان مطرح است، افزود: عفونت‌های بیمارستانی در ایران بواسطه آموزش نیروهای درمانی از سال 2006 تاکنون کاهش چشمگیری داشته است.

 

وی به محلول خاصی که عفونت دست را سریع‌تر برطرف می‌کند اشاره و تصریح کرد: در حال حاضر از 192 کشور جهان 179 کشور از این محلول برای شستشوی دست‌های تیم پزشکی و بیمارستانی استفاده می‌کنند.

 

دیدیر پرینتت به مشکلات توزیع این محلول در میان کشورهای جهان اشاره و در پایان خاطر نشان کرد: برای ارائه این محلول به کشورهای جهان با مقاومت‌های بسیاری از سوی پرستاران و به ویژه شرکت‌های داروسازی مواجه بودیم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار