به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» در این نشست که شماری از معاونان وزارت بهداشت و رسانه ملی نیز حضور داشتند ابتدا برخی از مسئولان حوزه سلامت کشور با قدردانی از بخش های مختلف رسانه ملی در انعکاس فعالیت های صورت گرفته بهداشتی و درمانی؛ به بیان دیدگاه های خود در خصوص تعامل و همکاری بیشتر وزارت بهداشت و سازمان صدا و سیما پرداختند.
توجه به آموزش پزشکی عمومی، اطلاع رسانی در خصوص پیشگیری از بیماریها، شیوه زندگی سالم، توجه به چراغ راهنمایی محصولات غذایی در تبلیغات، کمک صدا و سیما در ادامه مسیر اجرای طرح تحول سلامت و تشکیل اتاق فکر میان وزارت بهداشت و رسانه ملی از مهمترین موضوعاتی بود که معاونان وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در این نشست مطرح کردند.
اختصاص بالاترین سهم در تولیدات رادیویی به حوزه سلامت، تولید ۹۱ عنوان برنامه پزشکی در سیما در سال گذشته، بازسازی شورای سیاست گذاری سلامت و حضور مشاوران سلامت در شبکه هایی رادیویی و تلویزیونی، آمادگی برای تشکیل کمیته مشترک میان وزارت بهداشت، رسانه ملی و بخش خصوصی جهت تبلیغ کالاها و محصولات سلامت محور، پیوست مستند سازی برای طرح های پژوهشی ملی در حوزه سلامت و انعکاس آن در شبکه سلامت سیما، داشتن استراتژی تولید پیامهای بهداشتی در وزارت بهداشت و انعکاس آن از شبکه های صدا و سیما و تولید سریالهایی با مضمون پزشک و سلامتی از جمله محورهای و پیشنهادات مطرح شده توسط معاونان رسانه ملی بود.
در ادامه دکتر هاشمی با قدردانی از تلاش های بسیار موثر رسانه ملی هم در بخش صدا و هم در بخش سیما و خبر گفت: باید کاری کنیم که همه دستگاه ها و وزارتخانه ها به همراه رسانه ها خود را در سلامت مردم و جامعه شریک بدانند.
وزیر بهداشت با بیان اینکه امسال محور کارمان در حوزه بهداشت خواهد بود و رسانه ملی می تواند بسیار کمک حال ما باشد؛ پیشنهاد تشکیل کارگروه میان وزارت بهداشت و سازمان صدا و سیما را داد تا بسته همکاری بیشتر این دو نهاد برای سال ۹۴ تدوین گردد که با استقبال رئیس و معاونان رسانه ملی همراه شد.
سرافراز نیز در پایان این نشست دو و نیم ساعته با قدردانی از تلاشهای وزیر بهداشت و مسئولان وزارت بهداشت در خصوص اجرای موفقیت آمیز طرح تحول سلامت از آمادگی رسانه ملی برای پیشبرد اهداف طرح تحول و آسیب شناسی آن برای رفع نواقص این طرح ملی خبر داد.