به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از دانشجونیوز، ابوالفضل بهرام پور از مفسرین بنام و بین المللی قرآن کریم و از کارشناسان قرآنی صدا و سیما با حضور در جمع دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز بوشهر با اشاره به این که صدور حکم حلال و حرام بودن را خدای حق تعالی فقط به خودش اختصاص داده است و به جز او کسی نمی تواند در این احکام دخل و تصرف داشته باشد گفت: قرآن کریم در سه حوزه روابط زن و مرد را مجاز دانسته؛ اول در ازدواج دائم، دوم در ازدواج موقت و سوم در آشنایی پیش از ازدواج با اجازه والدین.
این مفسر قرآن با اشاره به آیه ۳۰ سوره نور گفت: در این آیه ابتدا مردان مومن خطاب قرار گرفته اند و به آنها تذکر داده شده است که فروببندن بخشی از نگاه تندشان را و عفتشان را حفظ کنند و در ادامه همین را برای زنان مومن آورده است و از آنان خواسته شده است که زینت های خود را به جز محارم برای کسی آشکار نسازند.
وی سپس با اشاره به بعضی از معاشرت های خارج از عرف در ادارات دولتی و غیر دولتی و همچنین در بازار بین نا محرمان با ذکر آیه ۳۲ سوره احزاب خاطر نشان کرد: قرآن تأکید کرده است که زنان با مردان تحریک آمیز صحبت نکنند تا مگر کسانی که در دلشان مرض است تحریک نشوند.
بهرام پور در همین باره سفارش قرآن را به مردان نیز متذکر شد و گفت: در قرآن کریم از مردان خواسته شده است تا اگر چیزی از زنان می خواهند از پشت پرده و در غیر اینصورت با رعایت حریم درخواست کنند که این امر برای طهارت قلب آنها بهتر است.
این کارشناس علوم قرآنی خطاب به دانشجویان سنت ازدواج دانشجویی را سنتی پسندیده عنوان کرد و گفت: شرایط ازدواج را برای خودتان آنقدر سخت نکنید که نتوانید در مورد آن تصمیم درستی بگیرید چرا که نقل از پیغمبر اعظم (ص) است که هرکس شرایط ازدواج را بالا ببرد که مردان نتوانند ازدواج کنند و زنان نتوانند به آن بیاندیشند از دین خدا خارج اند.
وی همچنین با استناد به آیه ۳۲ سوره «اسراء» تصریح کرد: نزدیک شدن به زنا فحشا تلقی می شود حال آن که این کار خود گناه نباشد با توجه به این که مقدمات زنا را منجر می شود قرآن آن را حرام دانسته است.
بهرام پور جمع بندی سخنان خود را با تمثیلی از حضرت فاطمه زهرا (س) و همچنین حضرت زینب کبری و با این نتیجه به پایان رساند که در کل قرآن کریم قبول دارد که زنان در کنار مردان در اجتماع حضور داشته باشند فلذا باید این امر توام با رعایت حریم ها و قوانین و مقرراتی باشد که خداوند حکم کرده است.
وی با انتقاد از این که امروز شنیده می شود عده ای در مجلس در مورد بالا بردن سن تکلیف دخترها و یا تغییر قوانین ارث و وراثت اظهار نظر می کنند گفت: این کار را باید به اهل فن وکسانی سپرد که دارای اعلمیت به آیات قرآن و احکام الهی باشند چرا که اظهار نظر کردن در مورد احکام الهیکار هر کسی نمی باشد.
وی همچنین استفاده از بعضی الفاض و حرکات در بین مجریان زن صدا و سیما را نا مطلوب دانست و گفت: گرچه اکثر بانوانی که در صدا و سیما به اجرای برنامه می پردارند از لحاظ ایمان، حجاب و پاکدامنی کامل هستند اما عده قلیلی نیز هستند که نوع صحبت کردن آنها و شوخی های خارج از عرف آنها روی آنتن صدا و سیما پسندیده نمی باشد.