به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، وکیلیان امروز در اولین همایش بررسی ادبیات بومی ایران زمین که توسط جهاد دانشگاهی لرستان و در محل دانشگاه لرستان در حال برگزاری است، گفت: با توجه به غنای فرهنگ بومی در استانهای مختلف کشورمان ضرورت دارد که فصلنامه فرهنگ مردم مربوط به هر استان منتشر شود و این وظیفه متولیان این حوزه است.
وی با بیان اینکه غفلت از انتشار فصلنامه فرهنگ مردم در هر استان خیانت به جوانان آن خطه است، افزود: امروز جهان به صورت یک کره بسته و فشرده درآمد است؛ از این رو اگر از فرهنگ عامه غافل شویم دیگر فرصت جبران نخواهیم داشت.
نویسنده و پژوهشگر فرهنگ عامه با تاکید بر اینکه در حوزه فرهنگ و ادبیات عامه باید به صورت ا جهان شمول عمل کنیم و در واقع با جهان تبادل داشته باشیم، گفت: اگر در حوزه فرهنگ عامه با مردم جهان داد و ستد داشته باشیم قطعا این فرهنگ بومی کشورمان خواهد بود که بر فرهنگ دیگر مردم جهان تاثیرگذار خواهد بود.
وکیلیان ادامه داد: صادق هدایت با نبوغ ذاتی خود فرهنگ عامه مردم را به مردم ایران را شناساند و چند کتاب البته مختصر در این زمینه نیز منتشر کرد؛ اما متاسفانه در هما جوانی از دنیا رفت.
وی با بیان اینکه پس از مرگ صادق هدایت انجوی شیرازی از دوستان او راهش را ادامه داد و در صدا و سیما واحد فرهنگ مردم را برقرار کرد و این مرکز نیز هنوز برقرار است، تصریح کرد: رمضان در فرهنگ عامه مردم از جمله آثاری است که همچنان در ایام ماه مبارک رمضان توسط صدا و سیما مورد استفاده قرار می گیرد.