به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، اولین دوره مسابقات بخش شفاهی قرآن کریم دانشجویان شاهد و ایثارگر در واحد کرمانشاه برگزار شد.
در این مراسم نوذر قنبری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه گفت: خدا را شاکریم که در سال دولت و ملت همدلی و هم زبانی این فرصت نصیب دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه شد تا در کنار مسائل آموزشی پژوهشی نگاه ویژه ای به مباحث فرهنگی و قرآنی داشته باشیم.
دبیر این دوره از مسابقات افزود: دانشگاه آزاد اسلامی یکی از دستاوردهای بزرگ نظام است. امروزه مشاهده می کنیم که در تمامی مناطق کشور واحدهای دانشگاه در توسعه فرهنگی تاثیر گذار هستند. این توسعه و اقدامات را باید پاس بداریم، به خصوص کسانی که در این راستا گام های اولیه را برداشته اند پس جای دارد از آیت الله هاشمی که در تشکیل دانشگاه آزاد اسلامی نقش تاثیرگذاری داشته اند تشکر و قدر دانی کنیم.
دبیر هیات امنای استان کرمانشاه در ادامه گفت: ما همواره شاهد تاثیرگذاری دانشجویان شاهد و ایثارگر در دانشگاه ها هستیم و در کنار مسائل آموزشی، تحقیقاتی و پژوهشی برگزاری این گونه مسابقات قرآنی را احساس کردیم. دانشجویان شاهد و ایثارگر در طول این سه روز مسابقات نشان دادند علاوه بر مسائل آموزشی و پژوهشی در عرصه های فرهنگی نیز برجسته هستند.
محمد تقی طباطبایی، مدیر کل ستاد شاهد و امور ایثارگران گفت: از همکاران واحد کرمانشاه که پیشنهاد دهنده این مسابقات بودند تشکر و قدردانی میکنم. در این مسابقات همراهی ما به صورت کمکهای معنوی بود و بار اصلی برگزاری این مسابقات بر دوش همکاران واحد کرمانشاه بود.
طباطبایی افزود: امروزه افتخار دانشگاه آزاد اسلامی این است که خانه ایثارگران است، حضور 110 هزار دانشجوی شاهد و ایثارگر در دانشگاه گواه این افتخار است و خوشحال هستیم که این مشعل پر طلوع در دانشگاه روشن است؛ حال که این خیل عظیم دانشجویان شاهد و ایثارگر را در دانشگاه داریم باید از حضور آنها در جامعه و دانشگاه استفاده کافی کنیم.
مدیر کل ستاد شاهد و امور ایثارگران رویکرد جدید این اداره کل را از برگزاری این مسابقات، شناسایی ظرفیت جامعه شاهد و ایثارگر و معرفی این عزیزان برشمرد.
طباطبایی افزود: در سال گذشته به دستور دکتر میرزاده برنامه هایی را برای رسیدگی بیشتر و حل مشکلات دانشجویان شاهد و ایثارگر آغاز کرده ایم و در سال جدید نیز قرار است تا در جهت تقویت بنیه علمی آنان اقدام کنیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: افتخار دیگر ما چاپ اطلس یادمان شهدا در 220 واحد دانشگاهی و چاپ کتاب زندگی نامه شهدای دانشگاه آزاد اسلامی است که برای نخستین بار این اقدامات انجام می شود.
در ادامه این مراسم حجت الاسلام حمید محمدی، دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی در خصوص ابعاد زیبا شناسی قرآن گفت: علمی برای راهبری حرکت سمعی قرآن و ابعاد زیبا شناسی قرآن ابداع شد علم سمعی است زیرا سمع بر بصر مقدم است و جنبه های سمعی بر بصری، تلاوت قرآن یکی از عالی ترین ابعاد زیبا شناسانه قرآن است، قرآن با تلاوتش در قلب ها نفوذ می کند با حقایق نورانی اش عقل ها را مسخر می کند با هنرهای قرآنی ارتباط گرفته و مانوس شد.
قائم مقام رئیس شورای توسعه فرهنگ قرآنی افزود: در کنار آموزش و پژوهش قرآنی باید ابعاد ترویجی آن را نیز یاد بگیریم. دو رسالت قرآن شفا و رحمت است شفا یعنی ضد بیماری و مرض قرآن شفاست برای بیماری های روحانی و عقلانی. رسالت رحمت قرآن رجوع به خوبی ها است شفا رسالت پالایش و رحمت رسالت آرایش به همه ی فضیلت ها.
لازم به ذکر است، یکی از فرزندان شهدا و ایثارگرانِ به نمایندگی از دانشجویان شاهد و ایثارگر حاضر در مسابقات قرآن کریم در نامهای مراتب قدردانی خود را بابت دیدارهای رییس دانشگاه آزاد اسلامی با ایثارگران و خانواده شهدا ابراز کردند.
اختتامیه این دوره از مسابقات با حضور مسئولین ستاد شاهد و امور ایثارگران دانشگاه، مسئولین بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور و استان، روسای واحد ها و مراکز استان کرمانشاه و معاونان و مدیران واحد کرمانشاه با تجلیل از برگزیدگان در میان شور و شوق متسابقین برگزار شد.