به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، حجت الاسلام مبلغی شب گذشته در اختتامیه سی امین دوره مسابقات دانشجویی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی دانشگاه های منطقه 2 کشور که به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار شد، گفت: قرآن زمانی شفا است و دردهای بشری را درمان می کند که انسان ها مراجعه استشفاعی به آن داشته و دیگر اینکه آن را پذیرفته باشند.
وی افزود: مراجعه استشفاعی به قرآن یعنی اینکه ما پذیرفته باشیم که درد داریم؛ از این رو برای درمان دردهایمان به قرآن مراجعه کنیم.
مدیر حوزه های علمیه لرستان گفت: در کشورهای اسلامی به ظاهر برخی ها قرآن می خوانند؛ اما علت آنکه قرآن آنها را درمان نمی کند و در واقع رفتارهای زشت را از آنها دور نمی سازد، این است که آنها در برابر قرآن تسلیم محض نیستند.
مبلغی با اشاره به اینکه قرآن برای مومنین رحمت و برای کافرین خسارت بار است، ادامه داد: زمینی که پذیرش باران را ندارد شوره می زند؛ اما زمینی که پذیرش آن را داشته باشد باطراوت و سرسبز می شود و با این حال نیز برخی از انسان ها پذیرش قرآن را دارند اما برخی ها ندارند.
وی تصریح کرد: امام علی (ع) از قرآن به عنوان نسخه ای شفابخش که می تواند تمام دردهای انسان از قبیل کبر، غرور، حسادت، نفاق و دروغ ر برطرف کند یاد کرده است.
مدیر حوزه های علمیه لرستان گفت: همانگونه که انسان برای درمان دردهای جسمانی خود نیاز به طبیب دارد برای درمان دردهای روحی خود نیز نیازمند مراجعه به طبیب روح است و با این حال ما برای درمان دردهای روحی درمانی بالاتر از قرآن نداریم.
مبلغی تصریح کرد: امروز بشر از دردهای جسمانی رنج نمی برد؛ بلکه گرفتار دردها و بیماری های روحی، اخلاقی و رفتاری است که به مراتب از دردهای جسمانی کشنده تر هستند.
وی گفت: قرآن می تواند انسان را در برابر ترس ها، پستی ها و زبونی ها، اختلافات و تفرقه، بیماری عشق به دنیا و دلبستگی به مادیات و گمراهی مصون نگه دارد.
مدیر حوزه های علمیه لرستان گفت در پایان گفت: در روزگاری که روزگار دوری از معنویت است، وظیفه قاریان قرآن این است که نه تنها با صوت زیبا مبلغ قرآن باشند؛ بلکه بتفسیر و تدبیر شناخت خودد را از قرآن بالا ببرند.