آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۴۱۳۷
محمدزاده در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»: 

مجلس نگذارد ترکمنچای دیگری به کشور تحمیل شود/ تیم مذاکره کننده هسته‌ای از تاریخ درس بگیرند

نایب رئیس شورای قشر بسیج دانشجویی خراسان جنوبی با بیان اینکه مجلس نگذارد ترکمنچای دیگری به کشور تحمیل شود، گفت: مسئولین وزارت خارجه کشور باید از تاریخ درس بگیرند و کمتر دنبال امتیازدهی به غربی‌ها باشند. 

رامین محمدزاده در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بیرجند، با بیان اینکه درخواست نخبگان برای انتشار فکت شیت ایرانی بخاطر آگاه شدن از مواردی بوده که هیات ایرانی امضا کرده بود تا امروز شاهد مواردی مانند پروتکل الحاقی نباشیم، گفت: آمریکایی‌ها از ابتدا فکت شیت خود را منتشر کرده بودند و این تیم ظریف بود که براساس اصول و قواعد مذاکرات باید فکت شیت را منتشر می‌کرد اما به نظر می‌رسد به تعویق انداختن آن بخاطر ترس از لو رفتن موارد امضا شده و تأیید سخنان آمریکایی‌ها بود و می‌توان گفت منتشر نکردن فکت شیت ایرانی یک نوع تاییدی بر صحبت های مقامات آمریکایی است.

 

وی با اشاره به اینکه دیگر بر کسی پوشیده نیست که انعطاف تیم مذاکره کننده سبب پیشرفت در مذاکرات و کسب امتیاز برای کشور نمی‌شود، افزود: آمریکایی‌ها اکنون در حال بازی با ایران هستند و عزت تیم مذاکره کننده را زیر سوال برده‌اند.

 

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور بیرجند با اشاره به اینکه برای بازگشت عزت و اقتدار بین المللی، تیم مذاکره کننده ایرانی باید مقاومت بیشتری از خودش نشان دهد و خط قرمزهایی که توسط رهبر انقلاب تبیین شده باید حفظ و حراست شود، گفت: این خطوط قرمز اقتدار ایران را در عرصه بین المللی حفظ و پیشرفت کشور را تضمین می‌کند.

 

دولت به هر شکلی شده بدنبال توافق با غرب است

 

محمدزاده با اشاره به اینکه به نظر می‌رسد دولت سعی دارد به هر شکلی که شده به توافق با غربی‌ها دست پیدا کند، افزود: این موضوع را می‌شود از میزان فعالیت های عمرانی و عملکردی دولت یازدهم نسبت به دولت های قبل و گره زدن مشکلات داخلی به توافق جامع متوجه شد.

 

وی تصریح کرد: دولت همه هم و غم خود را بر دستیابی به توافق می‌بیند و به گفته خودشان کلید مشکلات داخلی را در خارج از مرز‌ها جستجو می‌کنند که این به هیچ وجه به صلاح کشور نیست.

 

نایب رئیس شورای قشر بسیج دانشجویی خراسان جنوبی با بیان اینکه نقش مجلس در جلوگیری از انعطاف بیشتر و رعایت خطوط قرمز خیلی تعیین کننده می‌تواند باشد، افزود: همانطور که کنگره آمریکا در مذاکرات هسته‌ای وارد شد، مجلس شورای اسلامی هم باید پرقدرت در این مذاکرات وارد شود و برای جلوگیری از هرگونه عقب نشینی از دستاوردهای هسته‌ای بخش نامه‌های لازم را تصویب کنند.

 

محمدزاده با بیان اینکه نظارت مستقیم مجلس بر روند مذاکرات و محتوای توافقات می‌تواند کشور را در این برهه حساس و تاریخ ساز کمک کند و نگذارد ترکمنچای دیگری به کشور تحمیل شود، گفت: امضای توافق نامه جامع باید به تایید مجلس و رهبر معظم انقلاب برسد.

 

مذاکره با آمریکا تا کنون هیچ نفعی برای ایران نداشته است

 

نایب رئیس شورای قشر بسیج دانشجویی خراسان جنوبی با بیان اینکه مذاکره با آمریکا اگرچه تا کنون به نفع کشور ما نبوده است و با مطالعه تاریخ در می‌یابیم که آمریکا جز منفعت صرف و یک طرفه در مذاکرات دنبال چیز دیگری نیست، گفت: در شرایط کنونی شاید قطع مذاکره امکان پذیر و به صلاح نباشد؛ چراکه بر اثر تبلیغات مسموم رسانه‌های غربی طی سالیان اخیر در دنیا، مبنی براینکه ایران یک کشور تروریست است؛ با توافق اولیه با غربی‌ها این تبلیغات کمرنگ‌تر شده است، چراکه آن‌ها دیگر نمی‌توانند بگویند ما با یک کشور جنگ طلب به توافق رسیده‌ایم و این مذاکرات این پیام را به جهان مخابره می‌کند که ایرانی‌ها اهل مذاکره و منطق هستند.

 

محمدزاده با اشاره به اینکه تیم مذاکره کننده و در سطح وسیع‌تر وزارت امور خارجه در دو سال گذشته تمام انرژی خود را صرف رسیدن به توافق با غربی‌ها کردند و از ارتباط با دیگر کشور‌ها بازمانده است، گفت: این‌ها در حالی است که کشورهای ۵+۱ و در راس آن‌ها آمریکا، هر روز یک قدم از خواسته‌هایشان جلو‌تر می‌آیند و سطح انتظاراتشان را بالا‌تر می‌برند.

 

وی ادامه داد: این روند اگر همچنان ادامه پیدا کند، موجب تضعیف عظمت و اقتدار ایران در عرصه بین المللی می‌شود کمااینکه براثر برخی از سیاست های غلط این وزارت خارجه این اتفاق به کرات افتاده است.

 

نایب رئیس شورای قشر بسیج دانشجویی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه مسئولین وزارت خارجه کشور باید از تاریخ درس بگیرند و کمتر دنبال امتیاز دهی به غربی‌ها باشند، خاطرنشان کرد: مسئولان تمرکز خود را روی مواردی قرار دهند که موجبات پیشرفت کشور را فراهم کند نه اینکه بدنبال یک توافقنامه ضعیف باشند. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار