آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۵۳۹۸
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش‌ و پرورش:

نرمش صبحگاهی از مهر ۹۴ در مدارس کشور اجرا می‌شود

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش‌ و پرورش گفت:‌ براساس تفاهمنامه مشترک میان معاونت تربیت بدنی و سلامت آموزش‌ و پرورش و شبکه رادیویی ورزش،‌ نرمش صبحگاهی از مهر امسال در مدارس کشور اجرا می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، تفاهمنامه اجرای نرمش صبحگاهی در مدارس کشور میان معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش و شبکه رادیویی ورزش با حضور مهرزاد حمیدی، معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش و سیدحمید قاسمی، مدیر شبکه رادیویی ورزش در مدرسه ابتدایی شهید بهشتی شهر تهران منعقد شد.


مهرزاد حمیدی معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش‌ و پرورش در این مراسم اظهار داشت:‌ هزاره سوم با کم‌تحرکی برای نوجوانان همراه است و آپارتمان‌نشینی و زندگی ماشینی، حرکت را از افراد سلب کرده است باید توجه داشت که پایین بودن میزان حرکت و از سوی دیگر چاقی هشدار بزرگی است.
 

وی افزود:‌ امروز آپارتمان‌ها محلی برای تحرک نیست و فناوری‌های نوین مثل کامپیوتر و اینترنت کودکان را مجبور به یک جانشینی کرده است و اگر برای افزایش فعالیت و تحرک آن‌ها برنامه‌ریزی نکنیم، نسل آینده به مرور دلمرده و افسرده شده و با بیماری‌های متعدد مانند دیابت و بیماری قلبی مواجه خواهند شد.

 

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش‌ و پرورش بیان کرد:‌ زمان یک و ساعت و نیم درس تربیت بدنی پاسخگوی فعالیت بدنی دانش‌آموزان نیست بنابراین باید برنامه‌های مکمل طراحی شود برهمین اساس و برای افزایش فعالیت دانش‌آموزان، المپیادهای درون مدرسه‌ای را طراحی کردیم که 3.5 میلیون دانش‌آموز تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.

 

حمیدی با اشاره به این‌که ورزش صبحگاهی از اول مهر امسال در مدارس سراسر کشور اجرا خواهد شد، افزود: حلقه نخست ما کلاس درس، حلقه دوم المپیادهای درون مدرسه‌ای و ورزش صبحگاهی و حلقه سوم مدرسه قهرمان است.


حمیدرضا قاسمی مدیر رادیو ورزش نیز در این مراسم بیان کرد: برای همگانی شدن ورزش در جامعه به همراهی آموزش‌وپرورش نیاز داریم چرا که استعدادهای ورزشی را باید از مدارس شناسایی کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار