به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو»، میرلوحی رئیس هیئت امنای بیمارستان خیریه صاحب کوثر در اولین نشست خبری حامیان بیمارستان خیریه صاحب کوثر گفت: این ظرفیت بیمارستانی به دلیل وجود شرایط محیطی غرب تهران در منطقه تهرانسر دایر شده است.
وی در ادامه افزود: مردم می توانند از این بیمارستان نیازهای درمانی خود را برطرف کنند و گرفتار ترافیک شدید تهران نشوند و وقت خود را در این ترافیک تهران هدر نکنند.
رئیس هیئت امنای بیمارستان خیریه صاحب کوثر با تاکید بر این مطلب که امروز غرب تهران می تواند با افتتاح این بیمارستان 250 تخت خوابی نیازهای درمانی خود را تامین کند گفت: این استعداد و ظرفیت در اعضای هیئت امنای این بیمارستان وجود دارد که بتواند همچنین بیمارستانی را در دیگر نقاط محروم تاسیس کنند و این بیمارستان امروز به اصلی ترین نیازهای درمانی مردم غرب تهران پاسخگو است.
وی گفت: کار کار خیریه است و از تاسیس تا امروز هیچ موسسه یا سازمانی در ساخت این بیمارستان کمک نکرده است و مدیران داخلی با ساختار مناسبی که از پیش برای خود برنامه ریزی کرده بودند مشکلات بیمارستان را برطرف می کردند.
میرلوحی تصریح کرد: نگاه اعضای هیئت امنای بیمارستان خیریه صاحب کوثر با هزینه های کمتر و بهره وری بالا است و در نظر دارد با همین برنامه بهترین خدمت را به مردم غرب کشور انجام دهد.
رئیس هیئت امنای بیمارستان خیریه صاحب کوثر در ادامه در رابطه با حق زحمه پزشکان و کارکنان این بیمارستان افزود: پزشکان متخصص این بیمارستان حداقل هزینه را دریافت می کنند و پرسنل نیز کمترین حقوق را از مسئولان بیمارستان دریافت اما به دلیل اینکه در سرموعد مقرر حقوق کارکنان پرداخت می شود هیچ یک از اعضای پرسنل شکایتی از این موضوع ندارند و اعضای هیئت امنای این بیمارستان نیز هیچ حق الزحمه ای را برای خود برداشت نمی کنند.
وی گفت: تمام مدیریت این بیمارستان به افراد متخصص سپرده شده و امروزه مجموعه ای از مدیران توانمند و کارشناس این بیمارستان را اداره می کنند.
میرلوحی در ادامه به پرداخت مالیات از سوی بیمارستان به مسئولان مالیاتی کشور اشاره کردو گفت: اعضای هیئت امنای بیمارستان خیریه صاحب کوثر نه تنها از منابع مالی و یارانه بیمارستانی دیناری را دریافت نکرده اند بلکه در سال 93، 700 میلیون تومان مالیات پرداخت کرده اند و اگر روزی نتواند مالیات خود را پرداخت کند در این بیمارستان بسته خواهد شد.
وی در ادامه گفت: با توجه به اینکه این بیمارستان در بیست سال گذشته آغاز به کار کرده است نظر اعضای هیئت این بوده است که این بیمارستان به دی کیلینیک تبدیل شود اما در مراحل اجرا تصمیم بر این شد که این درمانگاه به یک بیمارستان صد تخت خوابی و امروز به بیمارستانی 250 تخت خوابی تغییر یابد.
رئیس هیئت امنای بیمارستان خیریه صاحب کوثر در ادامه به ساعت کاری بیمارستان در اوایل تاسیس اشاره کرد و گفت: در اوایل تاسیس این بیمارستان تنها دو ساعت در روز فعالیت داشته اما امروز این بیمارستان شبانه روز کار می کند و در هر وقت اداری نیز از متخصصان بهره می گیرد.
وی افزود: برای هر تخت بیمارستان مناسب در یک بیمارستان جامع یا عمومی 350 میلیون تومان هزینه در بر دارد و ما برآورد کرده ایم که برای ساخت 100 تخت خواب 100 میلیارد تومان و برای 250 تخت خواب 150 میلیارد تومان هزینه نیاز داشته باشیم.
میرلوحی در ادامه گفت: در تامین تجهیزات بیمارستان نیز نیازمند 30 تا 50 میلیارد تومان پیش بینی کرده ایم که تاکنون منابع تامین مالی این بیمارستان از سوی اعضای هیئت امنا انجام می شده است ولی امروز به این نتیجه رسیده ایم که در روز دوشنبه در ساعت 18 تا 20 گلریزانی برگزار کنیم تا افرادی که دوست دارند در امر احداث بیمارستان به ما کمک هایی را کنند بتوانند در این گلریزان حاضر و به ما کمک کنند و مردم نیز با شماره حساب 3000401101060 کمک های نقدی خود را واریز و به ما در امر احداث و تجهیز بیمارستان کمک کنند.
وی در ادامه بیان داشت: این بیمارستان هزینه های درمانی خود را تقریبا 40 درصد زیر قیمت دولتی به مردم خدمات ارائه می کند و اگر افرادی از سوی کمیته امداد و شورای شهر هیئت امنای مساجد به ما معرفی شوند تا مبلغ 100 درصد برای آنها رایگان خواهد بود اما این بیمارستان در بخش های آندوسکوپی، کلونسکوپی، ماماگرافی و احیا به دلیل اینکه با بخش خصوصی شریک است میزان خدماتش تا 70 درصد زیر قیمت می باشد. در بخش دندان نیز 25 تا 30 درصد تخفیف به مردم ارائه می کند و در بخش ایمپلنت دو و نیم تا سه میلیون تومان از مراجعه کنندگان هزینه دریافت می کنند و بخش دندان پزشکی جزو چهار مرکز دندان پزشکی استرلیزه ایران به شمار می رود.
میرلوحی تصریح کرد: بیمارستان خیریه صاحب کوثر تنها بیمارستان منطقه 21 است که به 4 بزرگراه دسترسی دارد و همسایه فرودگاه مهرآباد است و هزار واحد تولیدی و صنعتی اطراف این بیمارستان وجود دارد و این بیمارستان در حوزه ورودی غربی به تهران به شمار می رود.
وی افزود: این بیمارستان در سال 70 با ایجاد درمانگاه کار خود را به صورت روزانه دوساعت آغاز کرد و در سال 71 آزمایشگاه خود را تاسیس و در سال 78 ساخت درمانگاه در سه طبقه موجود انجام داد و امروز در تاسیس 250 تخت خوابی این بیمارستان است.
میرلوحی گفت: این بیمارستان جهت ارائه خدمت به مراجعه کنندگان خود 330 پرسنل دارد که 10 پزشک فوق تخصص، 55 پزشک متخصص، 20 پزشک عمومی، 9 دندان پزشک، 14 دندان پزشک عمومی در این بیمارستان آماده ارائه خدمات به بیماران هستند.
وی در رابطه با رمز و دوام توسعه بیمارستان گفت: عنایت و هدایت پروردگار، نیت خالصانه و هدفمندی هیئت امنا و هیئت مدیره، اعتماد مردم منطقه، برنامه ریزی مناسب و نظم و رعایت استانداردها، ارتقای سطح خدمات درمانی، حمایت و همکاری دستگاه های مسئول، اجرای یک مدل و ساختار متناسب با اقتضا از رموز دوام و توسعه بیمارستان به شمار می روند.
به گفته رئیس هیئت امنای بیمارستان خیریه صاحب کوثر این بیمارستان همه روزه بیش از 3000 سلام را از بیماران دریافت می کند و به این 3000 بیمار خدمات ارائه می دهد.
لازم به ذکر است که در پایان نشست خبری خبرنگاران از بیمارستان خیریه صاحب کوثر از بخش های رادیولوژی، دندان پزشکی، آزمایشگاه، بخش های عمومی و تخصصی، احیای قلب و بخش احیای بیمارستان بازدید کردند.
گفتنی است در اولین نشست گلریزان این بیمارستان خانم ملاوردی، مسجدجامعی و جمعی دیگر از اعضای شورای شهر حضور خواهند داشت.