به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، رسول دیناروند در حاشیه بازدید از عملیاتی شدن طرح نسخ الکترونیک که برای نخستین بار در کشور در جهرم انجام شد، در جمع خبرنگاران گفت: همزمان با گسترش خدمات رسانی وزارت بهداشت، حمایت از بیماران و کاهش هزینه های پرداختی بیماران در بخش بستری، طرح تحول نظام سلامت ابعاد مختلفی دارد که یکی از این موارد کنترل مصرف دارو و هزینه های دارویی بوده و بهترین راهکار برای این هدف مهم سامانه نسخ الکترونیک است.
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه طرح نسخ الکترونیک کار بسیار سنگین، زمانبر و هزینه بر است، افزود: اجرای این طرح به صورت پایلوت از نیمه دوم سال ۹۳ در چند شهر کشور آغاز شد و هدف از سفر به این شهرستان نیز بازدید از مراحل عملیاتی شدن و ابعاد اجرای آن است.
وی با بیان اینکه جهرم در میان شهرهایی که این طرح را اجرایی کردند پیشرفت جلوتری داشته و سعی داریم پس از رایزنی با بیمه ها، برنامه نهایی الکترونیکی کردن نسخه پزشکان را توسط وزیر بهداشت به صورت کشوری در این شهرستان عملیاتی کنیم، گفت: در این میان جا دارد از زحمات دانشگاه علوم پزشکی جهرم که در تسریع اجرای طرح زحمات بسیاری کشیدند، قدردانی کنم.
دیناروند با اشاره به مزیت های اجرای طرح نسخ الکترونیک اظهار کرد: بزرگترین مزیت و منفعت این طرح این است که خطاهای پزشکی به حداقل می رسد؛ همچنین یک پزشک می تواند نسخه خود را مدیریت کرده و در این مسیر سرعت کارها و بررسی ها سریعتر و کسورات به حداقل می رسد.
وی افزود: در اجرای این طرح هزینه ها صرفه جویی شده و سرعت کار بالا می رود و در نهایت اطلاعات جامعی در کشور از مسیر درمان و دارو به وجود میآید.
رئیس سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت با اشاره به تلاش شرکت های بیمه در راستای اجرایی شدن این طرح گفت: البته ما در مسیر عملیاتی شدن نهایی این طرح مشکلاتی داریم و پیگیر هستیم تا با همکاری وزارت رفاه اجرایی شود چرا که در این مسیر عملا نسخ الکترونیک جایگزین دفترچه های بیمه می شود.
در این سفر یک روزه معاون وزیر بهداشت از مرکز رشد سلامت دانشگاه علوم پزشکی جهرم بازدید کرد و ضمن ابراز خرسندی از اختراعات و ظرفیت های جهرم در زمینه های مختلف، قول هرگونه همکاری وزارت بهداشت با این مخترعان را داد.
دیناروند همچنین ضمن بازدید از اتاق عملیات شهید مطهرنیا در دانشگاه علوم پزشکی جهرم، آن را از نقاط قوت این دانشگاه دانست که می تواند پیگیری دقیق برنامه های دانشگاه در مسیر زیرساخت های توسعه را هدف گذاری کند.