کد خبر:۴۱۷۹۵۴
مدیر عامل بنیاد دانشگاهی فردوسی مشهد:

بنیاد دانشگاهی فردوسی ۳۰ هزار متر مربع خوابگاه مسقف احداث کرده است

مدیر عامل بنیاد دانشگاهی فردوسی مشهد با بیان اینکه این بنیاد ۳۰ هزار متر مربع خوابگاه مسقف با۲۰۰۰ تخت احداث کرده است، گفت: احداث مجتمع رفاهی، فرهنگی جهت استفاده دانشجویان متاهل و مجرد خوابگاهی، احداث خوابگاه ویژه متاهلین، خوابگاه مریم با ظرفیت بیش از ۱۰۰ نفر ویژه مجردین از جمله اقداماتی است که این بنیاد انجام داده است.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، علیرضا ناظری، مدیر عامل بنیاد دانشگاهی فردوسی مشهد امروز در نخستین گردهمایی خیرین آموزش عالی در هتل پردیسان مشهد گفت: روند رو به رشد جمعیت کشور و تمایل آنان برای ورود به دانشگاه‌ها با توجه به فرهنگ و سنت‌های اسلامی مسئولین دانشگاه فردوسی را بر آن داشت تا بنیاد خیریه‌ای برای استفاده از کمک خیرین در دانشگاه احداث کند.

 

وی ادامه داد: در اوایل دهه ۷۰ کمیته‌ای تشکیل شد؛ اما با توجه به گسترش فعالیت دانشگاه‌ها در آذر ماه سال ۸۳ اقدامات لازم جهت احداث بنیاد دانشگاهی فردوسی را انجام دادیم.

 

مدیر عامل بنیاد دانشگاهی فردوسی مشهد با بیان اینکه وظیفه این بنیاد ورود به مباحثی است که دانشگاه توانایی ورود به آن را ندارد، تصریح کرد: اعطای وام به دانشجویان بی‌بضاعت، پرداخت هزینه درمان و دندانپزشکی به آنان، کمک به پرداخت اجاره بها به برخی از پسران شبانه، اعطای جوایزی به دانشجویان رتبه‌های برتر کاردانی و کارشناسی، اهدای لوح تقدیر و جوایز نفیس در پایان سال به یکی از اعضای هیات علمی دانشگاه از جمله اقداماتی می‌باشد که این بنیاد در دستور کار دارد.

 

وی در پایان با بیان اینکه این بنیاد ۳۰ هزار متر مربع خوابگاه مسقف با ۲۰۰۰ تخت احداث کرده است؛ گفت: احداث مجتمع رفاهی، فرهنگی جهت استفاده دانشجویان متاهل و مجرد خوابگاهی، احداث خوابگاه ویژه متاهلین، خوابگاه مریم با طرفیت بیش از ۱۰۰نفر ویژه مجردین از جمله اقداماتی است که این بنیاد انجام داده است.

 

لازم به ذکر است؛ در پایان مراسم تمبر ملی خیرین و واقفین آموزش عالی کشور رونمایی و از خیرین آموزش عالی کشور تقدیر شد.

 

همچنین عصر امروز با حضور وزیر علوم کلنگ احداث خوابگاه برای دانشجویان فردوسی مشهد زده خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار