به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، محمدهادی ایمانیه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در دیدار جمعی از روسا، اساتید و نخبگان دانشگاههای استان فارس با آیتالله ایمانی، نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به نامگذاری سال گفت: در این راستا لازم است که همه مسئولان استان خصوصا جامعه روحانیت و دانشگاهها در سه موضوع همدل و همزبان شوند.
وی افزود: باید با همکاری جامعه روحانیت و دانشگاهها با هدف حفظ جامعه، موضوعاتی چون ترویج اخلاق، توحید محوری و تسهیل ازدواج در سطح دانشگاهها را دنبال کنیم.
ایمانیه با بیان اینکه ازدواج دانشجویان با همفکری و همدلی قابل حل خواهد بود، تاکید کرد: باید دانشجویان را بخصوص به لحاظ روحی آماده ازدواجهای آسان کرده و زمینه توسعه این مهم را فراهم کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز خاطرنشان کرد: ازدواجهای دانشجویی به آرامش جامعه و جوانان کمک کرده و نگرانیها از وضعیت فرهنگی جامعه را میکاهد.
ایمانیه همچنین لزوم توحید محوری در دانشگاهها را مورد تاکید قرار داد و حفظ جامعه را در گرو توجه به مفاهیم معنوی و اخلاقی و توحیدمحوری دانست که باید در دانشگاههای خود به این مبانی اساسی توجه بیش از پیش داشت.
وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه از این پس دانشجویان خارجی در رشتههای مختلف تخصصی مقطع دکتری، به شکل مستقیم در این دانشگاه پذیرش میشوند، گفت: امیدوار هستیم تا مهرماه بتوانیم از بیشتر کشورهای همسایه دانشجویانی را در رشتههای تخصصی، در دانشگاه علوم پزشکی شیراز جذب کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با یادآوری اینکه براساس تدابیر شورایعالی سیاستگذاری وزارت بهداشت، کشور به ۱۰ قطب پزشکی تقسیم شده است، گفت: در این تقسیمبندی شیراز قطب ۵ پزشکی کشور که شامل بوشهر، هرمزگان، یاسوج، فسا، جهرم، لار و گراش است، خواهد بود.
ایمانیه تاکید کرد: یکی از وظایف دانشگاه علوم پزشکی شیراز توسعه روابط بینالملل در حوزه تبادل استاد و دانشجوست که در همین راستا برای پذیرش دانشجویان خارجی، نیازی به کسب مجوز وزارتخانه نخواهیم داشت.
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی شیراز جزو یکدرصد بالاترین ارجاعات دانشگاههای جهان قرار گرفته است، گفت: جایگاه علمی این دانشگاه در سطح کشور خوب است و باید در سطح این جایگاه به توسعه زیرساختها اقدام کنیم.
ایمانیه خاطرنشان کرد: هماینک ۳۰ بیمارستان در نقاط مختلف استان فارس مراحل ساخت را طی میکند که طی سالهای آینده به تدریج به بهرهبرداری خواهد رسید و زمینه افزایش تعداد تختهای بیمارستانی را فراهم میکند.
وی با اشاره به ساخت مراکز جامع با دید سلامتمحور بهجای درمانمحور در نقاط مختلف استان فارس، گفت: به ازای هر ۵۰ هزار نفر جمعیت شهرنشین باید یک مرکز جامع ایجاد شود و در کل در استان فارس نیازمند ایجاد ۶۷ مرکز هستیم که امیدواریم ساخت این مراکز تا پایان امسال کامل شود.
ایمانیه یکی از مشکلات امروز شیراز و استان فارس را کمبود تختهای بیمارستانی عنوان و تصریح کرد: بعد از اجرایی شدن طرح تحول نظام سلامت، میزان مراجعات به بیمارستانهای دولتی چندین برابر شده حال آنکه ظرفیت تختهای بیمارستانی محدود است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز خاطرنشان کرد: در بخش اورژانس بیمارستان نمازی که ۴۰ تخت دارد، گاه مجبور به پذیرش ۱۴۰ بیمار هستیم و این مشکلات و نارضایتیهایی را ایجاد کرده است که مسئولان در جریان آن هستند.
ایمانیه با اشاره به تلاشهای انجام شده برای توسعه فضاهای بیمارستانی و ساخت بیمارستانهای جدید، ابراز امیدواری کرد که با ساخت و بهرهبرداری از پروژههای بیمارستان بزرگ سرطان جنوب کشور، بیمارستان نمازی جدید، بیمارستان ابنسینا و دیگر واحدهای بیمارستانی در حال ساخت در شیراز، ظرفیت تختهای بیمارستانی متناسب با جمعیت خدمتگیران ارتقا یابد.