آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۵۴۲۳
جمعی از دانشجویان بورسیه در نامه‌ای به آیت الله آملی لاریجانی؛

لزوم ورود دستگاه قضا به پرونده بورسیه‌ها

جمعی از دانشجویان بورسیه در نامه‌ای به رئیس دستگاه قضا خواستار ورود این نهاد به پرونده بورسیه دانشجویان شدند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»،جمعی از دانشجویان بورسیه در نامه‌ای به رئیس دستگاه قضا خواستار ورود این نهاد به پرونده بورسیه دانشجویان شدند که متن نامه به شرح زیر است:

 

بسمه تعالی


حضرت آیت الله آملی لاریجانی دامت افاضاته


ریاست دانشمند و معزز قوه قضاییه


با عرض سلام و تحیت


همان گونه که مستحضرید یکی از چالش‌های اخیر در حوزه آموزش عالی مسئله بورسیه‌ها بوده است. مهمترین هدف این جنجال تهی کردن آینده دانشگاه‌ها از حضور نیروهای نخبه، خدوم و انقلابی است که از طرف تیم وابسته به عناصر فتنه در وزارت علوم برنامه ریزی و اجرایی شده است. اتخاذ موضع آشکار نسبت به این فتنه جدید که به تعبیر رهبر معظم انقلاب یکی از غلط ترین کارهای سال‌های اخیر، خلاف قانون، اخلاق و ظلم به خیلی‌ها بود که نتیجه اش سربلندی در آزمون ظلم ستیزی، اجرای عدالت و از آن مهم تر ولایت پذیری نیروها و دستگاه های نظام مقدس جمهوری اسلامی خواهد بود.


آنچه را لازم می‌دانیم به عرض حضرتعالی برسانیم این است که ما دانشجویان بورسیه در این نزدیک ۱۴ ماهه اخیر هیچ مرجعی را برای دادخواهی عادلانه، بیطرفانه و بدون غرض ورزی نیافته‌ایم. سخنان رهبر بزرگوارمان بیانگر مظلومیتی بود که باعث شد ایشان شخصاً اظهار نظر فرمایند. مصوبه خلاف قانون اساسی و خلاف اصل حقوقی یعنی مصوبه ۶۳۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز راه را بر پیگیری عادلانه شکایت قضایی بسته و باعث جری تر شدن عناصر فتنه گر در وزارت علوم در ظلم های عدیده بر نخبگان بی پناه گشته است.


از حضرتعالی که به بصیرت و فضل علمی شناخته شده‌اید تقاضا داریم که دردهای ما را بشنوید و دستور فرمایید موجبات ورود دستگاه قضا به این پرونده و دفاع از دانشجویان مظلوم بورسیه فراهم گردد. یقینا دستور انقلابی شما باعث رفع مظالم عدیده و خنثی سازی توطئه فتنه گران برای آینده دانشگاه‌ها خواهد شد.


با تشکر


جمعی از دانشجویان مظلوم بورسیه

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار