به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، محمدعلي ذاكري، ليدر تيم رباتهاي فوتباليست نائو اين دانشگاه پيش از اعزام به مسابقات جهاني ربوكاپ ۲۰۱۵ چين، گفت: ما بر روي قسمتهاي مختلف رباتها شامل مدلسازي، هوش مصنوعي و كنترل رفتار، بينايي و حركت كار كرديم كه دستآوردهاي خوبي هم حاصل شد.
محمدعلي ذاكري با اشاره به گروه ده نفري تيم رباتهاي فوتباليست نائو دانشگاه آزاد اسلامي قزوين، افزود: شش نفر از اعضاي تيم ما به مسابقات جهاني ۲۰۱۵ چين اعزام ميشوند كه سه نفر از آنها نسبت به سال گذشته تغيير كردهاند و از اعضاي جديد تيم هستند.
وي در خصوص آخرين عناوين تيم رباتهاي فوتباليست نائو دانشگاه آزاد اسلامي قزوين گفت: ما در مسابقات سال گذشته آلمان سوم شديم، در مسابقات جهاني ۲۰۱۴ برزيل نيز به مقام پنجم رسيديم و از سال ۲۰۱۱ تاكنون همواره مقامهاي اول يا دوم مسابقات بينالمللي ربوكاپ آزاد ايران را به دست آوردهايم.
ذاكري حريفان حاضر در مسابقات جهاني ربوكاپ ۲۰۱۵ چين را بسيار قدرتمند توصيف و تصريح كرد: در اين مسابقات تيمهاي خوبي از كشورهاي آلمان، آمريكا، ژاپن، استراليا، پرتغال، فرانسه، تايلند، سنگاپور، ايرلند و انگليس حضور دارند كه از بيشتر آنها شناخت كافي داريم.
ليدر تيم رباتهاي فوتباليست نائو دانشگاه آزاد قزوين افزود: ما براي آمادهسازي تيم به منظور شركت در مسابقات جهاني ربوكاپ ۲۰۱۵ چين كارهاي خوبي انجام داديم، اما با توجه به وجود تحريمها امكان خريد ربات جديد و حتي تعمير رباتهاي قبلي براي ما فراهم نشد، البته قولهايي در اين خصوص به ما دادهاند كه اگر محقق شود وضعيت ما براي مسابقات بسيار ايدهآل خواهد بود، اما اگر خدايي ناكرده اين اتفاق نيافتد، ممكن است در بخشهايي دچار مشكل شويم.
محمدعلي ذاكري با قدرداني از حمايتهاي دانشگاه آزاد اسلامي قزوين و موسيخاني از تيم رباتهاي فوتباليست نائو، گفت: دانشگاه تمام امكانات را در اختيار ما قرار داده است و به جرات ميگويم كه در بين ساير تيمها و دانشگاههاي اعزامي به مسابقات جهاني، ما بهترين شرايط و امكانات را داريم.
ليدر تيم رباتهاي فوتباليست نائو دانشگاه آزاد اسلامي قزوين در بخش پاياني صحبتهاي خود با تاكيد بر حمايت از پژوهشگران و افراد نخبه، خاطرنشان کرد: معمولا ما چند سال بر روي مهارت و توانايي اعضاي تيم كار ميكنيم و آنها را به يك شرايط ايدهآل ميرسانيم، اما متاسفانه در ادامه به دلايل مختلف، بسياري از آنها از تيم جدا ميشوند و معمولا براي انجام تحصيلات تكميلي به خارج از كشور سفر ميكنند و به اين ترتيب سرمايهگذاري و زحمات ما عملا بيثمر ميشود و كشورهاي ديگر از آن بهرهمند ميشوند. براي جلوگيري از اين فاجعه بهتر است صنعت و شركتهاي دانشبنيان با جذب اين افراد، از تخصص آنها استفاده كنند تا علاوه بر توليد ثروت از دانش آنها، مانع از خروجشان از كشور شوند.