به گزارش گروه دانشگاه«خبرگزاری دانشجو»، مسعود شفيعي در ديدار با مديران صنايع همگن و نيرومحركه استان تبريزگفت: كنگره اي از سال 71 تحت عنوان همكاري هاي دولت، صنعت و دانشگاه در كشور برگزار مي شود كه هيات موسس اين كنگره افراد بنام عرصه صنعت و تجارت همچون مهندس نعمت زاده، شافعي و توفيقي هستند.
رييس دانشگاه فني و حرفه اي در تبيين اهداف برگزاري اين كنگره افزود: تجربه به ما ثابت كرده است كه ارتباط بين صنعت و دانشگاه بدون مشاركت و حضور دولت ميسر نيست و براي افزايش ارتباط بين صنعت و دانشگاه بايد از توان دولت بيش از پيش استفاده كرد.
وي خاطرنشان كرد: مشكلات متعدد در حوزه مالياتي و بيمه از مهم ترين مواردي هستند كه باعث عدم تحقق اهداف مربوط به ارتباط صنعت و دانشگاه مي شود.
مسعود شفيعي با انتقاد از واردت بي رويه برخي اجناس و كالاها از كشور چين به كشور افزود: بدون علت نيست كه برخي كشورها همچون چين كالاهاي خود را با قيمت بسيار مناسب به ايران صادر مي كنند، بنابراين هدف واقعي اين كشوره خارج كردن بقيه كشورها در دراز مدت و به دست آوردن بازارهاي جهاني است.
رييس دانشگاه فني و حرفه اي در بخشي از سخنان خود با اشاره به توافق هسته اي جمهوري اسلامي ايران و گروه كشورهاي 1+5 تصريح كرد: اينگونه نيست كه در صورت دستيابي به توافق جامع هسته اي، همه مشكلات مربوط به اقتصاد، صنعت و توليد رفع شود بلكه بايد هر لحظه خودمان را براي زيرپا گذاشتن تعهدات آمريكايي ها و آغاز مجدد تحريم ها آماده كنيم.
شفيعي افزود: دستيابي به توافق هسته اي، يك فرصت طلايي است و بايد از اين فرصت به بهترين شكل ممكن استفاده كرده و كالاهاي توليدي داخل را به كشورهاي مختلف صادر كرده و بازارهاي جهاني را به دست بياوريم.
وي به كارآموزي دانش آموختگان دانشگاه هاي فني و حرفه اي اشاره كرد و گفت: متاسفانه در حال حاضر انجام كارآموزي در صنايع به دليل برخي مشكلات، مورد غفلت قرار گرفته است و افزايش تعداد شركت هاي خصوصي اجازه كارآموزي در واحدهاي صنعتي را نمي دهد.
وي با تاكيد بر لزوم افزايش توجه جامعه صنعتي و توليدي كشور به افزايش توليدات با كيفيت داخلي افزود: ما بايد قبول كنيم كه تحمل چندين ساله برخي مشكلات باعث شد كه به جايگاهي مناسب دست يابيم ولي با جايگاه واقعي خود هنوز هم فاصله داريم.
شفيعي در بخشي از سخنان خود با تاكيد مجدد بر لزوم افزايش ارتباط واقعي صنعت و توليد ادامه داد: ارتباط واقعي جامعه توليدي و صنعتي و دانشگاه با برگزاري يك كنگره در سال محقق نمي شود بلكه بايد جلسات همفكري در اين مورد استمرار داشته باشد.