به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، حسین نجابت عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس عصر امروز با حضور در نشست بررسی دانشجویی تحت عنوان فرجام برجام که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه تهران برگزار شد اظهار داشت: قانون اساسی ما در دنیا منحصر به فردترین قانون اساسی است این استقلال قوا را در هیچ کجای دنیا مانند قانون اساسی ما حفظ نشده است.
وی ادامه داد: به فرموده رهبری در حال حاضر در یک پیچ تاریخی عظیم قرار داریم که برای به سلامت رسیدن و سربلند بیرون آمدن از این مسیر باید دو چشم و دو گوش مان به رهبری باشد.
نجابت تصریح کرد: ما باید با فراست و بصیرت خط رهبری را به جلو پیش ببریم و همچنین بابصیرت نسبت به قطعنامه اخیر موضع گیری کنیم.
نماینده مردم تهران در خانه ملت افزود: رهبری علنا و به صورت خصوصی فرموده اند که ما نباید جوری رفتار کنیم که جامعه دو دسته شود که اگر چنین شود شبکه های اجتماعی سوار بر موج می شوند که در این صورت باید اتحادمان را حفظ کنیم.
نجابت افزود: ما سنگ زیر آسیابیم چرا که سختی این کار برای ماست البته پیکی که متعلق به ولایت مطلقه فقیه نیست بدش نمی آید که دو دستگی در جامعه بر سر موضوع هسته ای ایجاد شود نباید موج حملات مان به سمت تیم مذاکره کننده و دولت باشد.
نجابت اظهار داشت: باید با متانت این برجام و قطعنامه اش روال قانونی را طی کنند همچنین باید باور داشته باشیم که آمریکا در حال افول است و ایران در حال توسعه اما نه به صورت شعاری.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گریزی بر روند طی شده در مذاکرات هسته ای کشورمان داشت و افزود: ما در ژنو عجله کردیم ظلمی که به ما شد در آن صد روز بود چرا که اصرار داشتیم طی این مدت به نتیجه برسیم.
وی ادامه داد: اما در بحث لوزان موضوع مذاکرات شرایط بهتری پیدا کرد اما باز جملاتی دارای ایهام در این روند مشاهده می شد که البته تیم مذاکره کننده زیر بار این ایهامات نمی رفت. بارها به آنها گفتیم که از مجلس به عنوان ظرفیتی برای چانه زنی استفاده کنند.
نجابت با تاکید بر اینکه کسی که مسئله هسته ای را جناحی ببیند خیانت کرده است اظهار داشت: مسئله هسته ای ظرفیت منطقه ای و فرامنطقه ای دارد که یک مسئله جهانی است.
نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: در بحث مذاکرات هسته ای کشورمان در وین بسیار بهتر از لوزان عمل کردیم که همین امر موجب شد داده های ما بیش از ستاده هایمان شود. این یک قرارداد متوسط است یک داد و ستد است و اگر کسی بگوید که این قطعنامه ترکمنچای است مسئله را نفهمیده البته این قطعنامه جای جشن گرفتن ندارد.
نجابت با اشاره به گفته های وزیر خارجه کشورمان تصریح کرد: همان گونه که ظریف اعلام کرد در حد توان ما همه چیز را رعایت کرده ایم می توان این گونه برداشت کرد که این جمله گویای همه چیز است اما متاسفانه جای پای اجحاف نسبت به ما در لوزان گذاشته شده که حتی می توانم بگویم تسلیحات متعارف ایران زیر سوال رفته است.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس تاکید کرد: همه ما موظف به راهی هستیم که رهبری می فرمایند البته بعضی از رقبای افراطی تلاش می کنند تا جامعه را به بهانه هسته ای به سمت دو دستگی پیش ببرند.
وی ادامه داد: وقتی رهبری فرمایشاتی می فرمایند دلیلش باید برای ما روشن شود می توان دریافت که نام گذاری امسال به نام همدلی و هم زبانی برای چنین روزی بوده است. ایشان می فرمایند منصفانه نقد کنید نه تندتر و نه کندتر.
نجابت تصریح کرد: از نظر حقوقی سیاسی و امنیتی انقلاب ما فراز و نشیب های زیادی داشته است این در حالی است که رهبر انقلاب هرگز نمی خواهند در داخل جامعه دچار دو دستگی بشویم.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه در قطعنامه اخیر مسائلی به ظاهر اضافه تر از برجام آمده است تاکید کرد: این قطعنامه باید سرجمع سه مسئله منافع ملی امنیت ملی و پیشرفت کشور را حفظ کند.
نجابت ادامه داد: در این قطعنامه اگر بخواهیم ریز شویم ده ها ایراد جزئی می توانیم بگیریم که این امر باعث می شود از بحث اصلی دور شویم بنابراین تمرکزمان را روی چند مسئله اولویت دار می گذاریم.
وی تصریح کرد: آنچه که امنیت ملی ما را به خطر می اندازد موضوع تسلیحات کشورمان است چرا که گفته شده طی پنج سال آتی ایران نمی تواند سلاح های متعارف صادر کند. حتی اگر بخواهیم وارد کنیم باید با مجوز شورای امنیت این کار را انجام دهیم به طور مثال اگر دولت عراق بخواهد در بحث مبارزه با داعش از کشورمان تسلیحاتی درخواست کند ما نمی توانیم به آنها کمکی کنیم.
وی افزود: البته وزارت خارجه اعلام کرده که ما این بند قطعنامه را قبول نداریم ما قبلا هم این بند را قبول نداشتیم اما این بار آن را امضا کردیم همچنین در بحث موشک های بالستیک وزیر امور خارجه اعلام کرده که کلمه طراحی را به این قطعنامه اضافه کرده است در قطعنامه مسئله طراحی موشک های بالستیک که قابلیت حمل کلاهک هسته ای دارند آمده است این موضوع امنیت ملی ما را به هم می ریزد.
نجابت افزود: بعضی ها فکر می کنند داستان هسته ای موضوع هزار مگاوات نیروگاه بوشهر است در حالی که ورود به هسته ای یعنی ورود به بحث نانو در برجام نیز مسئله بازرسی های آژانس آمده بود که رهبری در این زمینه فرمودند این مسئله نه عادل است و نه مستقل.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در پایان دو مسئله تسلیحاتی و بازرسی های آژانس را از جمله مسائل اولویت دار برای بحث در قطعنامه اخیر خواند و خاطر نشان کرد: ما در این شرایط در بالاترین سطح بالای بین المللی قرار داریم که به خاطر همین دانش هسته ای 1+5 خواستار مذاکره با کشورمان شده است این در حالی است که باید گفت هم زمانی لغو تحریم ها و اجرای توافق طبق متن برجام وجود نخواهد داشت.
گفتنی است محمدحسن آصفری و نبویان از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در این نشست حضور نیافتند.
تشریف ببرید توی مجلس و به آقای لاریجانی و روحانی بگید
البته اگر نمیترسید