به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، علي حاجيقاسمي گفت: معمولا در مسابقات جهاني ما با ۲ معضل مواجه هستيم، زمانبنديها و مراحل مختلف هر ليگ؛ اما امسال همه مراحل خوب پيش رفت، البته تداخلهايي هم در برنامهها بود كه اجتناب ناپذير است و ما هم به خوبي آنها را مديريت كرديم.
وي افزود: يكي از تمهيدات خوبي كه امسال برخلاف دوره گذشته مسئولان برگزاري مسابقات جهاني ربوكاپ انجام داده بودند، مديريت خوب گروه مترجمها بود. از دانشگاههاي زبان، افرادي آمده بودند كه در رشتههاي انگليسي، آلمان و فرانسه تحصيل كرده بودند كه اين مساله بسيار به ما كمك كرد.
سرپرست بخش الكترونيك تيم فوتباليست سايز كوچك MRL دانشگاه آزاد قزوين يكي ديگر از نقاط قوت مسابقات جهاني ربوكاپ ۲۰۱۵ چين نسبت به دوره گذشته را حضور ناظران متعدد دانست و گفت: در مسابقات برزيل قانون شكنيهاي زيادي صورت ميگرفت، اما امسال در چين و با وجود ناظران زيادي كه حضور داشتند، مسابقات به بهترين شكل ممكن و منطبق با استانداردها برگزار شد.
علي حاجيقاسمي با اشاره به حضور تيمهايي از آلمان، آمريكا، هلند، ژاپن، كانادا، چين، تركيه و كلمبيا در ليگ رباتهاي فوتباليست سايز كوچك، گفت: ما در فينال با تيم «سي.ام دراگون» از دانشگاه كارنيگه ملون آمريكا كه تيم اول رنكينگ جهاني و پرافتخارترين تيم اين ليگ است، مسابقه داديم و در نهايت نايب قهرمان جهان شديم.
اين دانشجوي رشته الكترونيك ضمن ستايش امكانات موجود در دانشگاه آزاد قزوين در زمينه رباتيك، گفت: ما امكانات بسيار خوبي داريم و دانشگاه ما تخصصي در اين حوزه فعاليت ميكند، ساير تيمهاي ايراني اين امكانات را ندارند، هرچند كه برخي از آنها در حال پيشرفت هستند.
حاجي قاسمي در خصوص اهداف بلند مدت ليگ رباتهاي فوتباليست سايز كوچك، گفت: ما هم در راستاي همان هدف رباتيك و مسابقه دادن رباتها با انسانها حركت ميكنيم.
سرپرست بخش الكترونيك تيم فوتباليست سايز كوچك MRL در پايان ضمن تقدير از اعتماد دانشگاه آزاد قزوين و موسيخاني به اين تيم گفت: با اين كه ما در سال گذشته نتوانستيم در مسابقات جهاني مقام بياوريم، اما دانشگاه باز هم به ما اعتماد كرد و حمايت خود را ادامه دادند و ما نيز با اين دلگرمي، بهترين نتيجه سالهاي اخير را كسب كرديم.