به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، اولیا، رئیس دانشگاه یزد روز گذشته در نشست مشترک با مدیر کل امور بانوان استانداری یزد در دفتر ریاست دانشگاه یزد گفت: بسیاری از کارها حالت اداری و روزمرگی دارند و در این راستا نیز نگرانی ما این است که این اقدامات نیز به روزمرگی دچار شود و مشکلی را حل نکند که در این راستا باید برنامهها و طرحها به سمت کارهای کاربردی پیش رود و از افراد متخصص استفاده شود.
وی افزود: به نظر میرسد باید این روند طبیعی طی و بر یک سری تحقیقات در موضوعات مختلف متمرکز شود و در این راستا نیز ما باید هستههای محوری را شناسایی کنیم و به آن شکل دهیم و افراد را حمایت کنیم.
رئیس دانشگاه یزد خاطرنشان کرد: مطرح شدن طرحهای فرابخشی و طرحهایی که ماهیت بیندستگاهی دارد بایستی در دانشگاه صورت گیرد و در این راستا نیز با برنامههای نشاط اور جامعه و بانوان را به سمت نشاط سوق دهند.
ماندگاری، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه یزد نیز در این نشست گفت: مسائل مطرح شده در دانشگاه ها باید در ابتدا آموزش داده شوند و پس از ان نیز به صورت پژوهش انجام شود.
وی گفت: اگر بتوانیم که یک شبکه پژوهشی تعریف و جدولی از مباحث مختلف در آن ایجاد کنیم، میتوانیم از اینجا به نقاط ضرر پی برد و جاهایی که به هزینه نیاز دارد را شناسایی کرد که در این صورت است که دانشگاه می تواند در این امر دخیل شود و بودجههایی را از وزارت کشور دریافت کند.