کد خبر:۴۴۰۲۴۹
مرادی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

برخی رفتارهای دولتمردان از علاقه آن‌ها به تاثیرگذاری در انتخابات حکایت دارند/ نباید سلامت انتخابات را زیر سوال برد

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه بیرجند گفت: متاسفانه برخی رفتارهای دولتمردان حاکی از علاقه‌مندی به تاثیرگذاری به انتخابات دارند و ناشی از نگاه جناحی به کشور و انتخابات می‌باشد.

مجتبی مرادی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بیرجند، با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در جمع اقشار مبنی بر اینکه ایران تنها در موضوع هسته‌ای با آمریکا وارد مذاکره شده و در هیچ موضوع دیگری حرفی ندارد، گفت: هدف اولیه آمریکا از مذاکره درباره موضوع هسته‌ای کنترل قدرت روز افزون جمهوری اسلامی می‌باشد.

 

وی افزود: آمریکا در مراحل بعدی به طور قطع به دنبال نفوذ در جمهوری اسلامی می‌باشد که این نیز از مذاکره درباره سایر موضوعات از جمله حقوق بشر و موضوعات مشابه این می‌باشد که مذاکره در این باره نقض آشکار حاکمیت و استقلال ملی و دخالت در مسائل داخلی کشور می‌باشد که مسئولین و مردم هیچ‌گاه اجازه نقض استقلالی که با خون شهدا حاصل شده را نخواهند داد. نمونه آن در سال ۸۸ مشاهده شد که مردم چگونه در برابر دخالت دشمنان ایستادگی کردند.

 

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه بیرجند گفت: عملکرد برخی مسئولین و اظهارنظراتی که حتی از تیم مذاکره کننده شنیده می‌شود حاکی از تمایل به ادامه مذاکره در موضوعات دیگر می‌باشد که این آشکارا با مواضع رهبر انقلاب در تضاد می‌باشد.

 

مرادی با بیان اینکه آمریکا دشمنی خود را با جمهوری اسلامی اثبات کرده و فریب هیچ گونه لبخند از این شیطان بزرگ را نباید خورد، افزود: به طور قطع در کنار این لبخند طرح و برنامه‌ای نیز برای ضربه به جمهوری اسلامی دارد و متاسفانه افراد و رسانه‌های زنجیره‌ای نیز به دنبال این لبخند آمریکا و ارتباط با ان را فرشته نجات معرفی می‌کنند که این بزرگ‌ترین اشتباه است که ناشی از نوع دید غلط به رفع مشکلات می‌باشد.

 

وی بیان داشت: در جهان کشورهای زیاد و نمونه‌های بسیاری وجود دارد که اعتماد به آمریکا ثمره‌ای جز استعمار و استثمار نداشته است و استقلال این کشور‌ها گرفته شده است.

 

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه بیرجند با اشاره به اینکه واقعیت جهان امروز این است که رژیم صهیونیستی روزبه روز در جهان در حال منزوی‌تر شدن است و شکست‌های پی در پی این رژیم نامشروع در برابر مقاومت سبب تضعیف قدرت منطقه‌ای آن شده است، گفت: رژیم صهیونیستی هر روز نقشه‌هایش در کشورهای مختلف در حال شکست خوردن است.

 

مرادی افزود: رژیمی که به دنبال تسخیر منطقه خاورمیانه بود امروز در برابر مقاومت مردم غزه نتوانسته پیروز شود و هر روز اختلافات درونی آن شعله ور‌تر می‌شود و اختلافات طبقه‌ای و مشکلات اقتصادی که سبب اعتراضات مردم این کشور شده متاسفانه در رسانه‌ها پوشش داده نمی‌شود.

 

وی گفت: سخنان رهبر  انقلاب در جمع اقشار مردم در مورد نابودی اسرائیل هم با علم به همین اتفاقات می‌باشد که این رژیم تنها به هدف خود نرسیده؛ بلکه در روند زوال و نابودی به مراحل آخر رسیده و نفس‌هایش به شماره افتاده است.

 

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه بیرجند در بخش دیگری از این گفتگو به دخالت دولت در مسائل انتخابات اشاره کرد و گفت: حفظ آرامش و ثبات آن در انتخابات یکی از وظایف مهم مسئولین است و یکی از نتایج سخنان نسنجیده و بدون توجیه زمانی این است که سبب برهم خوردن آرامش و ضربه حضور مردم در انتخابات می‌شود.

 

مرادی با بیان اینکه مسئولین نباید به شبهاتی دامن بزنند، آن هم شبهاتی که سلامت انتخابات را زیر سوال ببرد، بیان داشت: متاسفانه افرادی که برخی از شبهات را مطرح می‌کنند خودشان با همین سازوکار انتخاباتی برگزیده شده‌اند و آن را پذیرفته‌اند؛ اما امروز چه شده که به شورای نگهبان حمله می‌کنند؟

 

وی گفت: این‌ها جز پایین آوردن قدرت تصمیم گیری و تضعیف جایگاه این نهاد مهم ثمره‌ای نخواهد داشت. متاسفانه برخی رفتارهای دولتمردان حاکی از علاقه‌مندی به تاثیرگذاری به انتخابات دارند و ناشی از نگاه جناحی به کشور و انتخابات می‌باشد.

 

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه بیرجند با اشاره به اینکه حق الناس بودن رای مردم و حفظ و صیانت از رای مردم فقط در روز رای گیری نمی‌باشد؛ بلکه باید قبل از رای گیری هم به مردم متناسب معیارهای قانونی کاندیداهای شایسته مشخص شوند، گفت: اگر نظارت به صورت استصوابی صورت می‌گیرد به این دلیل است که در همه مراحل انتخابات مراجع قانونی بتوانند تخلفات را شناسایی و با آن برخورد کنند، در غیر این صورت پس از پایان انتخابات آن مفهوم انتخابات سالم زیر سوال خواهد رفت و نظارت به غیر از نظارت استصوابی شورای نگهبان را فقط به یک ناظری که هیچ اختیاری ندارد تبدیل خواهد کرد و عملا ان کارکرد اصلی که صیانت از آرا است را از دست خواهد داد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار