یکی از دانشجویان پرستاری در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در خصوص برگزاری دورههای آموزشی پرستاری که به موجب آن افرادی که شاید هیچ صلاحیتی برای پرستار شدن ندارند وارد بیمارستانها و جامعه پرستاران شوند گفت: چنین چیزی از دوره آقای میرزابیگی رئیس سازمان نظام پرستاری آغاز شد.
وی ادامه داد: نمیدانم علت اینکه میگویند پرستار کم است چیست؟ اگر پرستار کم است پس چرا دانشجویان پرستاری که درسشان تمام شده بیکارند؟ چرا باید دورههای شش ماهه برگزار کنند و از هر فردی نیز حدود 600 تا 700 تومان بگیرند و به عنوان پرستار به جامعه معرفی کنند.
این دانشجوی پرستاری در خصوص این دورههای آموزشی پرستاری خاطر نشان کرد: این آقا یا خانمی که برای پرستار شدن یک دوره شش ماهه را میگذراند اصلا نه رشته مرتبطی مثل تجربی خوانده نه سررشته ای از حرفه پرستاری دارد، بلکه فقط واحدهای عملی میگذراند و بدون گذراندن حتی یک واحد تئوری فقط یاد میگیرد یک سری کارهای روتین بیمارستانی مثل سرم وصل کردن و یا آمپول زدن را انجام دهد و وقتی عفونت بیمارستانی رخ می دهد میگویند پرستار کم کاری کرده است!
وی خطاب به مسئولین نظام پرستاری و وزیر بهداشت گفت: وقتی شما پرستاران جامعه را اینگونه تربیت می کنید پس انتظار عفونت بیمارستانی یا هر مشکل دیگری را نیز باید داشته باشید.
این دانشجوی پرستاری ضمن تاکید براینکه حتی شرایط استخدام برای دانشجویی مثل او روی زمین و هوا معلق است، تصریح کرد: وقتی یک بنر بزرگ در سطح شهر نصب میکنند و تبلیغ این دورههای آموزشی پرستاری و جذب افراد را علنا اعلام میکنند باید هم انتظار داشت من دانشجوی پرستاری لنگ استخدامم شوم. میگویند پرستار کم داریم اما وقتی برای استخدام می روی 5، 6 ماه علافت میکنند و درگیر کاغذ بازی هایشان میشوی.
وی مطالبه خود را جلوگیری از بهکارگیری 17 هزار کمک پرستار که به شیوه دورههای شش ماهه وارد جامعه پرستاری میشوند اعلام کرد و افزود: آقای وزیر که تمام تلاشش را در حوزه بهداشت و درمان کشور انجام میدهند و تعرفهها را کاهش داده است، اما باید به سلامت بیماران که تضمین کننده آن در بیمارستانها پرستاران هستند نیز توجه داشته باشند. کسی که از آناتومی فیزیولوژی بدن چیزی سر در نمیآورد و با هیچ یک از تئوریهای علوم پزشکی آشنا نیست چه طور میتواند سلامت یک بیمار را تضمین کند.
این دانشجو در پایان به کارانهای که حق پرستار است اما پزشک آن را دریافت میکند نیز اشاره کرد و گفت: سرمی که یک پرستار به بیمار نصب میکند به نام دکتر ثبت می شود و کارانه آن را دکتر دریافت میکند، نه پرستار و این مشکلی است که در آیین نامه وجود دارد و موجب اعتراض بسیاری از پرستاران شده است.
واقعا جناب آقای وزیر برای فشار آوردن به پرستاران و بالا بردن حقوق هرچه تمام تر پزشکان دست به انجام هر کاری میزند ذکتر هاشمی شما وزیر دولت کشور جمهوری اسلامی ایران هستید پس مردم پرستاران و ما بقی جامعه پزشکی حق دارن تا حق و حقوق خودشون رو از شما مطالبه کنند.کمی صادق باشد نه احساسی
خدا قوت
امیدوارم ندای حق طلبی اکثریت مظلوم ( پرستاران) به گوش مسئولین برسه.
متشکر
رفتار بیشتر پرستارانی که من دیدم به دور از شان حرفه ای بود ومخصوصا در بیمارستان های دولتی
برخی جوری برخورد میکنند که انگار مجانی کار میکنند.متاسفم