کد خبر:۴۴۲۹۵۴

مقطع تحصیلات تکمیلی رشته حقوق در واحد مرند راه‌اندازی می‌شود

سرپرست دانشگاه آزاد واحد مرند گفت: با توجه به اینکه رشته کارشناسی حقوق با استقبال دانشجویان مواجه شده، در صدد هستیم در آینده‌ای نزدیک شاهد تصویب رشته حقوق در مقطع تحصیلات تکمیلی در این واحد باشیم.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دکتر علی رضایی در حاشیه بازدید از ستاد استقبال دانشجویان ورودی جدید اظهار کرد: اولویت نخست ما در دانشگاه توجه به آموزش و پژوهش در کنار مسائل فرهنگی در بین دانشجویان است. اگر به مسائل مختلف فرهنگی و اجتماعی در بین دانشجویان کم توجهی شود، مطمئناً تاثیر و ضربه‌های وارده آن را در جامعه خواهیم دید.

 

رضایی از ستاد استقبال از دانشجویان جدید خواست که در مراسم استقبال، بر تکریم دانشجویان ورودی جدید و خانواده هایشان توجه و تمرکز ویژه داشته باشند.

 

وی تصریح کرد: با توجه به استقبال خوب دانشجویان برای ادامه تحصیل در این دانشگاه تلاش خواهیم کرد با برنامه‌ریزی دقیق و حساب شده رشته‌های تحصیلات تکمیلی برای این واحد دانشگاهی افزایش دهیم.

 

سرپرست دانشگاه آزاد واحد مرند با تاکید بر مصوب کردن رشته‌های پر طرفدار، گفت: روند صعودی را در افزایش دانشجو نیز خواهیم داشت.

 

رضایی با توجه به اهمیت اقتصاد دانش‌بیان در دانشگاه‌ها گفت: اقتصاد دانش‌بنیان سر آغازی مبارک در فعالیت‌ها و رویکردهای جدید دانشگاه آزاد اسلامی است.

 

وی تصریح کرد: ورود به عرصه سرمایه‌گذاری و اقتصاد دانش‌بنیان گامی بلند در راستای پرداختن دانشگاه‌ها به حل مشکلات جامعه است و دانشگاه آزاد اسلامی با مدیریت میرزاده در نظردارد که با نگاه به پتانسیل‌های فوق‌العاده در راستای تجاری‌سازی علمی و حل مشکلات و معضلات جامعه فعالیت خود را چند برابر کند.

 

رضایی افزود: با توجه به اینکه دانشگاه‌ها با شهریه‌های دانشجویی نمی‌تواند موجب تحول و نوآوری در جامعه شود. تحقق اقتصاد دانش‌بنیان و تحول اقتصادی کشور نیازمند دانشگاه‌ها و مراکزی است که به طور جدی خلاقیت و نوآوری را مورد توجه قرار دهند و دانشگاه آزاد مرند در راستای این سیاست با بررسی‌های کارشناسی و مطالعات زیربنایی سرمایه‌گذاری اقتصادی در املاک مربوط تلاش خواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار