کد خبر:۴۴۴۲۹۳
رئیس آموزشکده ابن حسام بیرجند خبر داد: 

دانشجویان آموزشکده ابن حسام بیرجند در صورت مشکل مالی شهریه را تا پایان ترم پرداخت کنند

رئیس آموزشکده فنی و حرفه‌ای پسران ابن حسام بیرجند گفت: دانشجویان شبانه دانشگاه که مشکل مالی دارند، می‌توانند میزان ۳۸۵ هزار تومان شهریه علی‌الحساب دانشگاه را تا پایان ترم پرداخت کنند. 

حسن رضا چهکندی‌نژاد، رئیس آموزشکده فنی و حرفه‌ای پسران ابن حسام بیرجند در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در بیرجند، با بیان اینکه سال گذشته شهریه علی الحسابی که در ابتدای سال تحصیلی از دانشجویان شبانه دریافت می‌شد حدود ۱۵۰ هزار تومان بود، گفت: این مبلغ امسال به ۳۸۵ هزار تومان افزایش یافته است که این هم توسط سازمان از تهران تعیین شده و دست مسئولان دانشگاه نیست.

 

وی با بیان اینکه شهریه دانشجویان شبانه با توجه به تعداد واحدهایی که بر می‌دارند متفاوت است، گفت: اول ترم علی الحساب مبلغی از دانشجو دریافت می‌شود که این هم توسط دانشگاه فنی و حرفه‌ای تایین می‌شود.

 

رئیس آموزشکده فنی و حرفه‌ای پسران ابن حسام بیرجند با اشاره به اینکه شهریه نهایی دانشجویان شبانه این دانشگاه بیش از ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار تومان است، افزود: میزان ۳۸۵ هزار تومان که از دانشجو ابتدای ترم دریافت شده است علی الحساب بوده است.

 

چهکندی‌نژاد با بیان اینکه دانشجویان شبانه دانشگاه که مشکل مالی دارند می‌توانند میزان ۳۸۵ هزار تومان شهریه علی الحساب دانشگاه را تا پایان ترم پرداخت کنند، بیان داشت: این دانشجویان با مراجعه به دفتر بنده و نوشتن نامه‌ای در مورد عدم توانایی پرداخت شهریه در ابتدای ترم، به شرطی که بدهی از ترم‌های قبلی نداشته باشند می‌توانند از این مزیت برخوردار شوند.

 

وی با بیان اینکه شهریه ثابت دانشجویان شبانه این آموزشکده برای دانشجویان‌‌‌ همان مبلغی است که در ترم اول دانشجو اعمال می‌شود و تا پایان تحصیل او در این دانشگاه تغییری نمی‌کند، افزود: تمامی این موارد از تهران تعیین می‌شود.

 

رئیس آموزشکده فنی و حرفه‌ای پسران ابن حسام بیرجند در پاسخ به سوالی در خصوص قیمت غذای دانشجویی نیز گفت: قیمت غذای دانشجویی در این آموزشکده‌‌‌ همان چیزی است که توسط سازمان سنجش اعلام می‌شود که این با توجه به نوع غذا متفاوت است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار