آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۵۲۹۶
در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو عنوان شد

کاهش اعتیاد به دست نخبگان و دانشگاهیان محقق می‌شود

مدیر کل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر سیاست اصلی این ستاد را در برنامه ششم توسعه، کاهش ۲۵ درصدی اعتیاد عنوان کرد و گفت: رسیدن به این هدف با کمک نخبگان و دانشگاهیان میسر می‌شود.

علی عبادیان، مدیر کل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص نقش دانشگاهیان و جامعه دانشجویی کشور در امر پیشگیری از اعتیاد گفت: پیشگیری مهمترین عاملی است که در بحث مبارزه با اعتیاد مطرح می‌شود به طوری که در جامعه کنونی ما 97 درصد آن پاک و 3 درصد دچار مشکل اعتیاد هستند عقل حکم می‌کند که برای این 97 درصد کار کنیم و با ایجاد بستر مناسب زمینه را برای پیشگیری از اعتیاد فراهم سازیم.

 

وی سیاست اصلی ستاد مبارزه با مواد مخدر را در برنامه ششم توسعه، کاهش 25 درصدی اعتیاد عنوان کرد و گفت: رسیدن به این هدف با کمک نخبگان و دانشگاهیان میسر می‌شود و ستاد مبارزه با مواد مخدر آماده هر گونه همکاری در این زمینه است.

 

عبادیان با اشاره به اینکه جامعه نخبه و دانشگاهی باید برای هر استان متناسب با موقعیت جغرافیایی، فرهنگی و اجتماعی آن طرحی برای پیشگیری از اعتیاد ارائه دهند خاطرنشان کرد: نمی‌شود از تهران برای هر استانی تصمیم گرفت چرا که تجربه ثابت کرده است هر استان با توجه به شناختی که از وضعیت بومی خود دارد بهتر می‌تواند در این خصوص تصمیم گیری کند.

 

مدیر کل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر در ادامه افزود: طبق سیاستی که در کاهش 25 درصدی اعتیاد در برنامه ششم توسعه داریم به احتمال زیاد هر سال 5 درصد کاهش خواهیم داشت تا به مرور به 25 درصدی که مدنظر داریم دست پیدا کنیم.

 

وی در خصوص جلساتی که با روسای دانشگاه های برخی استان‌ها داشته‌اند تصریح کرد: ما به آنها و به همه روسای دانشگاه‌ها می‌گوییم که اطلاع رسانی در حوزه مواد مخدر و پیشگیری در این زمینه در سطح دانشگاه ضعیف بوده و عدم آگاهی امروز بزرگترین معضل ما شده است.

 

عبادیان همچنین بالا رفتن آگاهی دانشجویان را ملزوم بروز شدن سطح آگاهی روسای دانشگاه‌ها دانست و گفت: وقتی رئیس دانشگاهی مدام در حال کسب اطلاعات و بروزرسانی آگاهی خود در این زمینه باشد می تواند با تدوین برنامه‌های آموزشی در دانشگاه آنها را به دانشجویان منتقل کند.

 

مدیر کل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر نقش اساتید جامعه شناسی و مردم شناسی را نیز در تحقق این امر بی تاثیر ندانست و افزود: بدون مشارکت همه ارکان جامعه دانشگاهی به هدف خود نخواهیم رسید.

 

وی در پایان دانشجویان را سفیران مبارزه با مواد مخدر در جامعه معرفی کرد و خاطرنشان کرد: سرمایه گذاری برای جوانان برای ما سود خالص خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار