به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، علی یوسفی امروز در نشست خبری هشتمین جشنواره ملی حرکت در ساختمان معاونت فرهنگی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: شش دوره این جشنواره در تهران، دوره هفتم در شیراز و دوره هشتم به یمن وجود امام رضا(ع) و برجستگیهای فراوان در انجمنهای علمی دانشگاه فردوسی مهرماه سال جاری در این دانشگاه برگزار میشود.
وی با اشاره به اینکه این جشنواره ۱۸ تا ۲۰ مهرماه سال جاری در فردوسی مشهد برگزار میشود، افزود: برگزیدگان انجمنهای علمی دانشگاههای کشور طی یک رقابت در طول سال انتخاب و در نهایت در جشنواره ملی حرکت حضور مییابند.
معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: این جشنواره در سه بخش نمایشگاهی، افتتاحیه و اختتامیه برگزار میشود. نمایشگاه جشنواره در محوطه درب شمالی دانشگاه خواهد بود که بالغ بر ۹۰ غرفه دانشجویی و فن بازار حضور خواهند داشت که دانشجویان و شرکتهای دانش بنیان دانشگاه محصولات خود را به نمایش خواهند گذاشت.
یوسفی ضمن بیان اینکه در جنب نمایشگاه کارگاههای آموزشی متعدد با رویکرد کارآفرینانه برگزار میشود، تصریح کرد: مراسم اختتامیه نیز با تقدیر از برگزیدگان و سخنرانی جمعی از مسئولین کشوری و استانی برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه در دبیرخانه این جشنواره بیش از ۱۰۰ عضو فعال انجمنهای علمی دانشجویی دانشگاه حضور دارند، گفت: در این جشنواره حدود ۵۰۰ دانشجو و مهمان حضور مییابند که محل اسکان بانوان در پردیس دانشگاه و برادران در هتل میثاق خواهد بود.
معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه فردوسی مشهد با اعلام این خبر که تا کنون حضور ضیاء هاشمی، معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم و معاون پژوهشی این وزارتخانه قطعی شده، در خصوص تمایزات جشنواره سال جاری با سالهای قبل بیان داشت: در این جشنواره برای نخستین بار حضور فن بازارها را جهت انتقال تجربیات علمی و برگزاری بخش بین الملل را خواهیم داشت.
یوسفی با بیان اینکه تا کنون با کشورهای افغانستان، پاکستان، آذربایجان، سوریه و هندوستان جهت اعزام دانشجو برای حضور در جشنواره رایزنی شده است، خاطرنشان کرد: برای حضور این افراد مبلغ ۴۵۰ دلار برای هر نفر به عنوان کمک هزینه نیز در نظر گرفته شده است.
وی فعالیتهای آموزشی، ترویجی، پژوهشی، اختراع، ابتکار و نوآوری، افتخارآفرینی، دبیر شورای دبیران برگزیده، برگزاری مسابقات و نشریه برگزیده را از جمله عناوین رقابتی این دوره برشمرد.
معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه فردوسی مشهد با بیان اینکه امید است انجمنهای علمی دانشگاه فردوسی مانند سال گذشته که حائز پنج عنوان برتر شدند نیز برگزیده شوند، گفت: با توجه به اینکه برگزار کننده این دوره دانشگاه فردوسی است؛ بنابراین هیچ دخالتی در داوریها نخواهیم داشت به همین دلیل اطلاع نداریم که چه نتیجهای حاصل میشود؛ اما امید است بتوانیم خوش بدرخشیم.
یوسفی در بخشی از سخنان خود در رابطه با ارتباط انجمنهای علمی دانشگاه با سایر دانشگاههای استان و مشهد گفت: در ساختار انجمنهای علمی سازوکاری تحت عنوان اتحادیه انجمنهای علمی پیش بینی شده که اعضای آن جهت هم افزایی بیشتر کنار هم قرار میگیرند البته وزارت علوم شورای هماهنگی فعالیتهای فرهنگی را در استان ایجاد کرده که متشکل از پنج عضو میباشد؛ اما این مسئله در رابطه با انجمنهای علمی وجود ندارد و در استان جهت هم افزایی بیشتر بین انجمنهای علمی چنین سازوکاری تعبیه نشده است.
وی گفت: البته با دانشگاههای مشهد ارتباطات مختلف در برگزاری سمینارها، میزگردها و کارگاهها داریم که منسجم نیستند.