کد خبر:۴۴۶۹۶۳
معاون آینده‌پژوهی سازمان فضای مجازی سراج:

شبکه‌های اجتماعی موبایلی یک پدیده خاص است

معاون آینده‌پژوهی سازمان فضای مجازی سراج گفت: شبکه‌های اجتماعی موبایلی خصوصیات منحصر به فردی دارد و باید برای آن به طور خاص برنامه‌ریزی نمود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از همدان، محمدرضا عرب، معاون آینده پژوهی سازمان فضای مجازی سراج در جمع فعالان فرهنگی در دانشگاه امام حسین (ع) که به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی سپاه انصار الحسین همدان برگزار شده بود، با ترسیم تاثیر فضای مجازی برای آینده جهان گفت: آقا در جلسه ای که سال ها پیش با مدیران حوزه های علمیه سراسر کشور داشتند، از آنان خواستند که به فکر 30 سال آینده حوزه ها باشند برای آن برنامه ریزی کنند.

 

وی با بیان اینکه بر همه ما لازم است که به فکر آینده باشیم، تصریح داشت: در حوزه فضای مجازی که هر لحظه در حال تغییر و تحول است، این ضرورت احساس می شود که با یک برنامه دقیق و جامع برای آینده برنامه ریزی نماییم.

 

معاون آینده پژوهی سازمان فضای مجازی سراج با اشاره به اینکه شبکه های اجتماعی موبایلی یک پدید خاص است، افزود: این نوع شبکه ها همانند سایر شبکه های اجتماعی دیگر نیست و باید به صورت ویژه برای مقابله با تهدیدات آن برنامه ریزی و برخورد کرد.

 

عرب خاطرنشان کرد: خیلی از فناوری های آینده باعث تغییر منطق رفتارهای زندگی ما خواهد شد و سبک زندگی افراد را تحت تاثیر خود قرار می دهد.

 

وی با بیان اینکه در چند دهه آینده بسیاری از امور تحت تاثیر اینترنت قرار می گیرد،  بیان داشت: در آینده ای نه چندان دور بسیاری از وسایل خانه و ملزومات آن تحت کنترل اینترنت قرار گرفته و شاید بتوان گفت همانگونه که زندگی های امروزی وابسته به برق می باشد، بسیاری از وسایل در آینده نیاز به اینترنت برای کار دارد.

 

معاون آینده پژوهی سازمان فضای مجازی سراج در پایان با اشاره به برخی تغییرات در حوزه های مختلف زندگی گفت: به طور مثال از جمله تکنولوژی های آینده که هم اکنون نیز در برخی صنعت ها به کار گرفته شده، پرینت سه بعدی است که می تواند سرعت تولید را بسیار بالا ببرد و صنعت چاپ را دچار یک تغییر عمده بکند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار