به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از بیرجند، حمید مرادی، مدیر فرهنگی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی در جمع خبرنگاران بیان داشت: متاسفانه خشکسالیهای چندین ساله استان باعث تشدید روند بیابانزایی و کمبود منابع آبی در چند ساله اخیر شده و مشکلات بسیاری را در منطقه ایجاد کرده است و با توجه به پتانسیلها و جذابیتهای استان در بحث توانمندیهای منحصر بفرد بیابانی و کویری، برگزاری این گونه فستیوالها تاثیر بسزایی در توسعه صنعت گردشگری استان دارد.
وی با اشاره به اینکه امروزه صنعت گردشگری و بیابانگردی بهعنوان یک مزیت و فرصت برای کشور ما محسوب میشود، تصریح کرد: متاسفانه از این صنعت غافل شدهایم، که برگزاری این فستیوال در معرفی و جذب گردشگر به استان کمک شایانی میتواند باشد.
مدیر فرهنگی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی ادامه داد: مرکز گردشگری دانشجویان ایران با هدف تقویت صنعت بیابانگردی و گردشگری میتواند یکی از اولویتهای اساسی برای توسعه استان باشد.
مرادی کارگاههای صحرایی رصد آسمان با تلسکوپ و آشنایی با اکوسیستم بیابان، شتر سواری، کویرنوردی و پیادهروی در ماسههای روان، موسیقی محلی و حرکات موزون سنتی با چوب، اقامت شبانه در کمپینگ صحرا، مراسم آتشبازی، برگزاری مسابقات بومی و محلی، سافاری و موتورسواری در ماسهها و حضور در دره زیبای گردشگری تجنود و بازدید از سد تاریخی تجنود از برنامههای این فستیوال برشمرد.
وی در پایان یادآور شد: مرکز گردشگری علمی-فرهنگی دانشجویان ایران وابسته به جهاددانشگاهی تا کنون در استان برنامه متنوعی را در معرفی مفاخر استان، بافت تاریخی شهرستان بیرجند، موزهها و معرفی صنایع استان ویژه دانشجویان برگزار کرده و آمادگی خود را در برگزاری تورهای یک روزه دانشجویی اعلام میدارد.