به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از رشت، جناتی پیش از ظهر امروز در تجمع دانشجویی «نهضت ما زنده ایم» در دانشگاه تربیت معلم رشت، گفت: ما در فضای اسلامی زندگی میکنیم، خواه ناخواه باورها، ارزش ها و سبک زندگی ما باید اسلامی باشد.
وی افزود: ما به عنوان یک زن اسلامی در جامعه اسلامی به سر میبریم و از نظر خلقت در پیشگاه خدا با مرد هیچ تفاوتی نداریم.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان تصریح کرد: اصالت و حقیقت زن با موجود دیگری به نام مرد تفاوتی ندارد؛ تمام کمالاتی که برای مرد در جامعه قابل تصور است، در نهاد زن نیز است و میتوان از آن استفاده کرد.
جناتی افزود: الگوی ما زنان مسلمان، زن فرنگی و زن مقدس مآب نیست؛ بلکه الگوی آسمانی فاطمه زهرا (س) است.
وی گفت: زن سنتی مآب اسیر سنت های زمان خودش است و زن شرقی نیز الگوهایش متغیر و شکست خورده است و نمی تواند یک الگوی کامل باشد.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان تصریح کرد: قبل از انقلاب زنان ما درگیر فضا و سنت آن زمان بودند که باید بدون حجاب در جامعه و دیگر فضاها حاضر میشدند؛ اما زنان ما ارزش های قرآن و اسلام را زیر پا نگذاشتند و بی سوادی را ترجیح دادند و زیر بار ظلم آن زمان نرفتند.
جناتی گفت: اما امام خمینی(ره) با هویت بخشی به زن، فضای تازه ای را بوجود آورد و باعث شد زن با حفظ حجاب در راه پیمایی ها و تظاهرات پا به پای مردان به میدان آمدند و پیروزی انقلاب را بدست آوردند.
وی افزود: زن شرقی و زن غربی در جامعه ما از دیدگاه اسلام زنی مردود است، در اسلام زن مسلمان مورد پذیرش است و الگوی آن حضرت فاطمه (س) است.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان تصریح کرد: فاطمه زهرا (س) زنی کاملا به روز است و در زمان خود در همه عرصه ها حضور داشت و مطابق رویدارهای روزگار که مطابق با عقل و دین بود قدم برمیداشت.
جناتی افزود: ما نیز میتوانیم با الگوگیری از فاطمه زهرا(س) مطابق دستورات اسلام و قرآن به روز باشیم، اطلاعات خود را بالا ببریم؛ چرا که آن چیزی که به انسان اعتبار میدهد ابتدا معرفت و بعد عمل است.
وی در ادامه با اشاره به مهریه های سنگینی که خانواده ها برای فرزندان خود اعلام میکنند، گفت: مشکل اصلی جامعه امروز ما این است که سبک و سیاق خانواده های ما اسلامی نیست، خانواده را من و شما میسازیم و باید بر اساس آن چیزی که در اسلام و قرآن آمده است را در خانواده ها پیاده کنیم.