به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سهیل اسکندری در مورد کاهش مصرف شکر در محصولات غذایی اظهار کرد: حد مطلوب مصرف شکر برای افراد سالم کمتر از 10% انرژی روزانه معادل حدود 50گرم در روز است و باید در رژیم غذایی روزانه این مقدار رعایت شود.
اسکندری با اشاره به اینکه در حال حاضر 156 واحد تولید کننده نوشابه گاز دار و 340 واحد تولید کننده نوشیدنی میوه ای در کشور مشغول فعالیت هستند، تصریح کرد: در سال 93 در راستای کاهش مصرف شکر بازنگری در ضوابط نوشیدنی میوه ای صورت پذیرفت که 1.5 درصد میزان شکر مصرفی کم شد و 5 درصد نیز میزان آبمیوه مصرفی در فرمولاسیون افزایش پیدا کرد.
معاون اداره کل نظارت بر فراوردههای خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو همچنین بیان کرد: براساس مصوبه کمیته فنی قانونی اداره کل نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی که در راستای ارتقاء سلامت محصولات غذایی صورت پذیرفته است، کاهش مصرف شکر در نوشابههای گازدار به حداکثر 9 درصد تقلیل یافته است.
این مقام مسئول در سازمان غذا و دارو ضمن توصیه به عدم استفاده از نوشیدنی مالت طعم دار بهدلیل مصرف بالای شکر در خصوص نوشیدنیهای مالت بدون طعم به "ایفدونا" گفت: بهدلیل عدم افزودن شکر با معیارهای تغذیه ای صحیح منطبق است.
اسکندری در بخش دیگری از سخنانش اضافه کرد: در راستای کاهش مصرف شکر، واردات نوشابههای گازدار توسط سازمان غذا و دارو ممنوع شده است، ضمن اینکه کاهش مقدار شکر مجاز در نوشابههای انرژی زا، از دیگر دست آوردهای اقدامات سازمان غذا و دارو است.
وی با تاکید بر مصوبات کاهش شکر فرمولاسیون در شیرهای طعم دار و دسترهای لبنی، خبر از کاهش 10 درصد شکر در فراوردههای مذکور داد و عنوان کرد: حداکثر سقف شکر در شیرهای طعم دار از تاریخ اول دی امسال براساس ابلاغ اداره کل نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی کاهش مییابد.
معاون اداره کل نظارت بر فراوردههای خوراکی و آشامیدتی سازمان غذا و دارو در خاتمه از میزان قند مجاز در فراوردههای یخی نیز سخن گفت، مبنی بر اینکه از تاریخ دهم دیماه سال جاری این عدد به 10 درصد کاهش خواهد یافت.