کد خبر:۴۵۰۹۵۰

تاثیرات مثبت نماز بر سلامت جسم و جان

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: خداوند برگزاری نمازهای پنج‌گانه را برای سلامت جسم قرار داده است؛ به طوری که در زمان اذان صبح بر بدن سه حالت ایجاد می‌شود که یکی از حالت‌ها کاهش فعالیت غده صنوبری، یک نوع غده در مغز است که برپایی نماز به فعال شدن آن کمک می‌کند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام داوود خوش‌باور، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی همدان در گردهمایی دبيران و رابطين اقامه نماز ادارات کل استان همدان که به همت دفتر نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی برگزار شده بود، بیان داشت: خداوند برگزاری نمازهای پنج‌گانه را برای سلامت جسم انسان قرار داده است؛ به طوری که در زمان اذان صبح بر بدن انسان سه حالت ایجاد می‌شود که یکی از حالت‌ها کاهش فعالیت غده صنوبری، یک نوع غده در مغز است که برپایی نماز به فعال شدن آن غده کمک می‌کند.

 

وی افزود: در هنگام اذان و نماز صبح غلظت خون افزایش پیدا می‌یابد که با خواندن نماز در آن لحظه و فعالیت‌های بدنی ناشی از نماز غلظت خون کاهش پیدا می‌کند.

 

حجت‌الاسلام خوش‌باور تصریح کرد: در هنگام نماز ظهر نیز آندرنالین که در بالای کلیه‌ها قرار گرفته و با ترشح آن آمادگی بدن حفظ می‌شود، کاهش می‌یابد؛ اما نماز باعث فعالیت آندرنالین شده و آمادگی بدن را افزایش می‌دهد.

 

وی تاکید کرد: در زمان عصر فشار بدن بالا می‌رود و فشارخون هم افزایش می‌یابد که برگزاری نماز عصر فشارخون و فشار بدن را تنظیم می‌کند.

 

در ادامه حجت الاسلام حیرانی گفت: در سال جاری شاخص توجه به نماز جماعت در دستگاه های اجرایی مورد ارزیابی قرار می گیرد و براساس آنها امتیازدهی میشود.

 

دبیر بازرسی و عملکرد بر نماز جماعت ادارات کشور تاكید كرد: برپایی نماز نباید یك امر اداری شود و باید مانند امر به معروف و نهی از منكر توسط تك‌تك افراد جامعه مورد اهتمام و توجه قرار بگیرد در همین راستا هسته های یاوران نماز تشكیل شده است.       

 

 

            

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار