کد خبر:۴۵۴۰۳۲
در راستای ریشه کنی فلج اطفال؛

ایمن سازی واکسن تزریقی فلج اطفال در مناطق زیر پوشش علوم پزشکی مشهد آغاز شد

مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد از آغاز ایمن‌سازی با استفاده از واکسن تزریقی فلج اطفال برای کودکان چهار ماهه در مناطق زیر پوشش این دانشگاه در خراسان رضوی خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدجعفر صادقی از آغاز ایمن سازی با استفاده از واکسن تزریقی فلج اطفال برای کودکان چهار ماهه در مناطق زیر پوشش این دانشگاه در خراسان رضوی خبر داد و گفت: این اقدام در راستای برنامه های سازمان جهانی بهداشت برای ریشه کنی فلج اطفال و به مدت شش ماه انجام می‌شود.

 

وی خاطرنشان کرد: در همین راستا از ابتدای سال ۱۳۹۵ به جای قطره خوراکی فلج اطفال سه ظرفیتی، نوع دو ظرفیتی فلج اطفال که دارای دو سوش بیماری است به کودکان خورانده می‌شود.

 

مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: با اقدامات پیشگیرانه صورت گرفته حدود ۱۵ سال است که در استان خراسان رضوی و ایران هیچ موردی از بیماری فلج اطفال مشاهده نشده است.

 

صادقی ادامه داد: هم اکنون خراسان رضوی در مرحله ریشه کنی بیماری فلج اطفال قرار دارد، بطوری که پس از طی این مرحله هیچگونه ویروسی از بیماری در محیط وجود نخواهد داشت.

 

وی گفت: با این حال هم اینک بیماری فلج اطفال در دو کشور همسایه افغانستان و پاکستان در جوار خراسان رضوی وجود دارد و بر همین اساس برنامه مقابله با بیماری فلج اطفال در خراسان به از حساسیت ویژه ای برخوردار است.

 

مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: در چارچوب برنامه های مقابله با فلج اطفال کودکان در سنین دو ماهگی، چهار ماهگی، شش ماهگی، ۱۸ ماهگی و شش سالگی قطره فلج اطفال دریافت می‌کنند.

 

صادقی بیان داشت: طرح تکمیلی واکسیناسیون فلج اطفال در خراسان رضوی نیز فروردین و خرداد ماه هر سال در دو نوبت برای کودکان زیر پنج سال ساکن در مناطق مرزی و حاشیه شهر مشهد انجام می‌شود.

 

وی گفت: بر این اساس سالانه ۷۵ هزار کودک ساکن در مناطق مرزی و حاشیه شهر مشهد زیر پوشش واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال قرار می‌گیرند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار