به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اعظم شریفیان، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد کردستان دیروز، چهارم آبان ماه در جلسه هیات رئیسه شورای روابط عمومیهای استان گفت: واحد فرهنگی جهاد دانشگاهی کردستان یکی از بخشهای فعال این مرکز است که در زمینههای فرهنگی بویژه در دانشگاههای استان فعالیت میکند.
وی افزود: این واحد با در اختیار داشتن ۱۰ سازمان زیرمجموعه در زمینههای فرهنگی فعالیت میکند که از آن جمله سازمان فعالیتهای قرآنی، سازمان دانشجویان، انتشارات جهاد دانشگاهی، موسسه قرض الحسنه دانشجویان، مراکز علمی و گردشگری و غیره از جمله زمینههای فعالیت این نهاد است.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی کردستان با اشاره به اینکه انتشارات این مرکز از سال ۹۲ در استان آغاز به کار کرده است، تصریح کرد: تا کنون ۳۰ عنوان کتاب دانشگاهی توسط انتشارات جهاد دانشگاهی کردستان به چاپ رسیده است.
شریفیان خبرگزاریهای ایسنا و ایکنا را از دیگر زمینههای فعالیت واحد فرهنگی ذکر کرد و افزود: خوشبختانه ضریب اعتماد به این خبرگزاریها در سطح بالایی بوده و برای افزایش سطح فعالیتهای آنها، همکاری و تعاملات روابط عمومی سایر ادارات امری ضروری است.
وی در رابطه با بخش کُردی خبرگزاری ایسنا نیز ذکر کرد: اخبار صفحه ملی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) تا کنون به سه زبان انگلیسی، فرانسه و عربی ترجمه میشد که زبان کُردی نیز به عنوان چهارمین زبان جهت ترجمه اخبار صفحه ملی این خبرگزاری در نظر گرفته شده است و فعالیت این بخش بزودی آغاز خواهد شد.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی کردستان خاطرنشان کرد: مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران نیز به عنوان امینترین مرکز افکارسنجی کشور با حضور 50 پرسشگر مقاطع تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد در حال انجام پژوهش در این مرکز هستند که آماده همکاری با سایر ادارات جهت انجام طرحهای پژوهشی میباشد.
شریفیان با اشاره به اجرای طرح هفت شهر شایستگی توسط معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی، گفت: در تلاش هستیم از طریق مجموعه فعالیتهای پیشبینی شده خود و با همکاری دانشگاههای استان در قالب هفت المپیاد فرهنگی- دانشجویی، تحقق الگوی فارغالتحصیل شایسته را دنبال کنیم.
وی خاطرنشان کرد: هفت شهر شایستگی، عنوانی است برگرفته از الگوی فارغ التحصیل شایسته در نظام آموزش عالی ایران. در این الگو، براساس تعالیم نورانی قرآنی کریم و روایات معتبر، برای یک دانش آموخته دانشگاه، هفت نقش اصلی مطرح شده است که همه این هفت نقش، با محوریت بنده مؤمن خدا تعریف می شوند، منظور از این نقش های هفت گانه، موقعیت های خاصی هستند که یک فارغ التحصیل دانشگاهی، در زندگی فردی و اجتماعی خود در آنها قرار می گیرد و در صورتی که بتواند وظایف خود را در آن موقعیت و در نقشی که برعهده دارد، به بهترین نحو انجام دهد، قابلیت، ظرفیت، توانمندی و در یک کلمه، شایستگی کامل خود را کسب کرده است.