امر به معروف و نهی از منکر یکی از محورهای قیام عاشورا بود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از اراک، حجت الاسلام رودبارانی، دبیر ستاد اقامه نماز استان مرکزی در کارگاه آموزشی لزوم امر به معروف و نهی از منکر از نظر واقعه عاشورا که در دانشگاه پیام نور استان برگزار شد، گفت: امر به معروف و نهی از منکر دارای برکات معنوی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی می باشد که آیات و روایات زیادی اهمیت این موضوع را به صراحت بیان کرده است.
وی افزود: ترک امر به معروف و نهی از منکر نتایجی چون از دست دادن خیر و برکت، تسلط اشرار و عدم استجابت دعا، فراگیر شدن عذاب، خذلان الهی، نقصان روزی، تحقیر دین و گسترش فساد و ذلت و خواری در میان مردم و عوض شدن جای معروف و منکر را در پی دارد.
دبیر ستاد اقامه نماز استان مرکزی به علل ترک این فریضه الهی اشاره کرد و گفت: نداشتن غیرت دینی، سستی در دین و پیروی از وسوسه های شیطان، برطرف شدن زشتی گناه و صفای قلب از جمله عوامل ترک امر به معروف و نهی از منکر می باشد.
رودبارانی گفت: یکی از محورهای هجرت و عزیمت امام حسین (ع) و قیام عاشورا امر به معروف و نهی از منکر بوده است.
لازم به ذکر است، کارگاه آموزشی لزوم امر به معروف و نهی از منکر در زندگی فردی و اجتماعی با نگاه به واقعه عاشورا با حضور حجت الاسلام رودبارانی، دبیر ستاد اقامه نماز استان، و کارکنان در ستاد استان دانشگاه پیام نور برگزار شد.