به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از خرم آباد، بدری امروز در اولین همایش مقابله با آسیب های فضای مجازی که در دانشگاه علمی کاربردی لرستان برگزار شد، گفت: با وجود اینکه پیش از وقوع سیل اخیر در لرستان در جریان برگزاری یک مانور پدافند غیرعامل که در استان برگزار شد مسئولان بر آمادگی در برابر بلایای طبیعی تاکید می کردند و می گفتند که در هنگام بحران ها باید چه کاری انجام دهیم و چه کاری انجام ندهیم؛ اما متاسفانه شاهد بودیم که همین مسئولین بدون توجه به اخطارهای هواشناسی مبنی بر خطر جاری شدن سیل در استان هنگامی که سیل جاری شد نمی دانستند که باید چکار کنند.
وی با بیان اینکه با جلسات و همایش ها نمی توانیم با بحران ها مقابله کنیم افزود: برای پیشگیری و مقابله با آسیب های فضای مجازی نیز باید مراقب باشیم که به مانند مقابله با بحران سیل اخیر در استان عمل نکنیم.
رئیس کل دادگستری لرستان فیلترینگ هوشمند را یک اقدام شعاری دانست و گفت: تعداد کاربران فیس بوک به یک میلیارد و 300 میلیون نفر رسیده است و در کشورمان نیز شبکه های اجتماعی بین شش تا 10 میلیون نفر کاربر دارند و با این حال دیگر نمی توانیم به فیلترینگ رو بیاوریم؛ از این رو ضرورت دارد که مردم را نسبت به خطرات پیش روی آنها هنگام استفاده از شبکه های مجازی آگاه کنیم.
بدری با بیان اینکه همین فیلترینگ ها گاهی اوقات اعصاب مردم را به هم می ریزد و سایت هایی که نباید فیلتر شوند مسدود شده و دسترسی مردم به اطلاعات را سخت می کنند اضافه کرد: تا زمانی که قشر جوان بدون برنامه زندگی می کند طبیعی است که به سمت شبکه های اجتماعی بروند و با این حال با این وضعیت امروز شاهد افت تحصیلی در کشورمان هستیم .
وی با اشاره به اینکه شبکه های اجتماعی تمام ابعاد زندگی مردم را مختل کرده اند اظهار کرد: به دلیل استفاده گسترده از فضای مجازی روابط اجتماعی و خانوادگی در غرب متلاشی شده است و ما هم به این سمت در حال حرکت هستیم.
رئیس کل دادگستری لرستان از احصاء جائم صورت گرفته در فضای مجازی توسط پلیس فتا استان خبر داد و گفت: بیشترین جرائمی که در فضای مجازی رخ می دهد شامل کلاهبرداری، شایعه پراکنی و تخریب شخصیت ها؛ البته بسیاری از پرونده هایی که در دستگاه قضایی تشکیل می شوند بیانگر این هستند که مجرمان اینترنتی از اینکه توسط دستگاههای مختلف رصد می شوند ناآگاه بوده اند.
بدری اظهار کرد: به پلیس فتا ابلاغ شده است که ضمن شناسایی مجرمان اینترنتی در مرحله اول به آنها اخطار دهند و در صورت ادامه تخلف خود در مرحله بعد در دستگاه قضا به جرم آنها رسیدگی شود.