به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، زهرا کوشافر: عصر امروز همایشی با عنوان زندهباد مرگ بر آمریکا به همت انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران با حضور سعید جلیلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و «کندیس ویکس» و «هارداری بیویس» فعالان حقوق بشر و ضد نژاد پرستی در آمریکا در سالن شیخ انصاری دانشکده حقوق و علوم سیاسی برگزار شد.
قبل از ورود به سالن دانشجویی پرچم آمریکا را به زمین می چسباند تا دانشجویان باتوجه به شرایطی که دولت این روزها برایشان از رابطه با آمریکا روایت می کند،شعار مرگ برآمریکا را علاوه بر اینکه بر زبانهایشان جاری میکنند،بلکه با پاهایشان این پرچم را تا ابد لگد مال کنند.
جمعیت بقدری بودکه دانشجویان دیگر جایی را برای نشستن بر روی صندلی های سالن شیخ انصاری پیدا نکرده وبرای بودن در این همایش نشستن بر زمین را هم ترجیح میدادند، در این میان بلاکاردهایی با مضامین «ما را به رقص و چوب شبانی فرهیخته است، این گرگ سالها است که با گله آشنا است»، «مرگ بر آل سعود»، «همه علیه استکبار»، «اظهار عجز در برابر ظالم اشتباه است»، «ای پاسبان بیدارشو، خفته نشاید پاسبان»، «از دوست بپرسید چرا میشکند، بیسواد، بی شناسنامه»، «نظر مردم اعتدال برجام سال 92»، «کم نیش نخوردیم که از مار نترسیم» و از همه زیباتر«نمیتوانیم ما آمریکاییها قدم بزنیم و انتظار شفاعت شهدا را داشته باشیم» به چشم میخورد.
جالب است قبل از آمدن مهمان اصلی برنامه یعنی سعید جلیلی، آقای دوربینی یار همیشه آشنا و همیشه در صحنه برنامه دانشگاه تهران برای دانشجویان از اقدامات نادرست دولت گفت و نظر همه را نسبت به خود جلب کرد، هر کسی اگر برای یک بار هم در برنامههای دانشگاههای تهران شرکت کرده باشد حضور این فرد را در برنامهها مشاهده میکنند، آقای دوربینی سالهاست که درهمه برنامه های دانشگاه تهران حضور دارد ودیگر می توان اورا یک متخصص در حوزه سیاسی خواند!، وقتی سکوت حکم فرما شد، باز هم برنامهها و اهداف دولت یازدهم و همچنین سیاست خارجیرا مورد انتقاد قرارداد و به مناسبت 13 آبان از جهان خواری و خوی استکباری آمریکا برای دانشجویان گفت.
در ادامه برنامه توجه دانشجویان به حضور دو فرد آفریقایی که گویا برای اولین به مناسبت حضور در همایش افق نو به ایران آمده بودند،جلب شد. این دو از فعالین فرهنگی و خالقان برنامههای سیاهپوستان بوده که هم اکنون در کالیفرنیا سکونت دارند، جالب است فعال حقوق بشری و ضد نژادپرستی در آمریکا از همدردی خود با مستضعفین جهان سخن گفت و ادامه داد: ما در بازده 30 ساله توسط آمریکا از آفریقا ربوده شدیم و به این کشور انتقال پیدا کردیم، در این پروسه از بسیاری چیزها محروم شدیم و به وضعیت کنونی رسیدیم نام، دین، مذهب و آیین ما توسط امریکا ربوده و موارد اروپایی جایگزین آن شد ما همین الان هم تلاش می کنیم چیزی را که از دست داده ایم دوباره برگردانیم ولی متاسفانه توسط پارلمان ها مورد حمله قرار می گیریم.
هارداری بیویس تصریح کرد: در این پروسه از بسیاری چیزها محروم شدیم و به وضعیت کنونی رسیدیم نام، دین، مذهب و آیین ما توسط امریکا ربوده و موارد اروپایی جایگزین آن شد ما همین الان هم تلاش می کنیم چیزی را که از دست داده ایم دوباره برگردانیم ولی متاسفانه توسط پارلمان ها مورد حمله قرار می گیریم.
وی با بیان این که وضعیت ما مانند جمهوری اسلامی بوده گفت: ما از سازندگان اصلی تمدن آمریکا بودیم ولی امروز دیگر سهمی نداریم. تبعیض همچنان در آمریکا بین افراد مقیم آفریقایی وجود دارد نظامی گری و تعریف و توهین ها به آفریقایی ها اتفاق طبیعی است که هر روز از سوی آمریکا روی می دهد.
فعال حقوق بشری با بیان این که با تمام مستضعفین جهان همدردی می کنیم گفت: اگر آمریکا تعهد داده تمام مستضعفین را به بردگی بکشاند حقوق بشر به ما این اصل را یادآوری کرد که به انسانیت احترام بگذاریم و درک درستی از این مقوله داشته باشیم خشونتی که نسبت به ما صورت می گیرد صرفا برخی از شیوه هایی است که آمریکا نسبت به ما انجام می دهد.
وی با بیان اینکه بزرگترین سلاح ما علیه آمریکا علاقه به هم نوعان و کشورمان است گفت: این علاقه ما را دوباره به سمت ارتباط با مردم مستضعف سراسر جهان سوق داده و هم چنین این علاقه هنری را ایجاد کرده که تنها وسیله ارتباط ما با جهانیان است ما بدون نقاشی، موسیقی سال ها پیش نابود بودیم.
فعال حقوق بشری افزود: ما هنوز به تمثیل هایی که شهدایمان برایمان به یادگار گذاشته اند پای بندیم و به جوانانمان یاد می دهیم تا با یادآوری این مسائل ساختار قدرت را برهم بزنند.
هارداری بیویس با بیان اینکه ایالات متحده آمریکا منافعی را دنبال می کند که فراتر از دمکراسی است تصریح کرد: حاکمین آمریکا بیش از این که به حقوق بشر پای بند باشند برده پول و قدرتند و قدرت خود را از طریق آموزش و پرورش ایجاد می کنند البته از همین جا می گویم که شاید در این جلسه صحبت های من را ضبط کنند و وقتی برگشتم ما را مورد آزار و اذیت قرار دهند.
وی با بیان اینکه آمریکا مردم کشور خود و جهانیان را با موسیقی سرگرم نگه می دارد اظهار داشت: متاسفانه با استفاده از این هنر کودکان را مورد سواستفاده قرار داده و تا زمانی که فرصت دارند از فرد گرایی استفاده و سلطه آنها ادامه خواهد داشت.
فعال حقوق بشری خطاب به دانشجویان گفت: مواظب رسانه های غربی باشید تا راهکارهای آن ها برای تضعیف کشورتان صورت نگیرد ما با استفاده از هنر مردم خود را قانع می کنیم و اگر این هنر نبود تاکنون از بین رفته بودیم باید ما کشورهای متحد شیوه هایی برای حفظ فرهنگ پیدا کنیم.
هارداری بیویس با بیان اینکه ما از آمریکا نفرت نداریم بلکه از شیوه ها و رفتارهایش نسبت به مردم جهان متنفریم در پایان خاطر نشان کرد: معتقدیم مفاهیمی مانند دمکراسی توسط سرمایه داران مورد سواستفاده قرار گرفته و امروز ما با جمهوری اسلامی احساس برادری و همدلی می کنیم و امیدواریم روزی ابر قدرت ها را شکست دهیم.
بعد از صحبت های این فعال حقوق بشری ودفاعش از جمهوری اسلامی یاد آن جمله از امام افتادم که می گفتند:«انقلاب ما به همه دنیا صادر خواهد شد»،انگار امروز دیگر کسی در دنیا نیست که به دنبال تحول نباشد،همه از جمهوری اسلامی به نیکی یاد می کنند وهرچه که می گذرد چهره ی آمریکا منفورتر از همیشه جلوه می کند.