به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، جواد نیکیملکی، در مراسم گرامیداشت 13 آبان که در سالن همایشهای کوثر دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد، در جلوگیری از دخالت جوانان انقلابی در امور کشور را از ویژگیهای جریان نفوذ بیان کرد و گفت: عدهای به دنبال منزوی کردن جوانهای انقلابی و خروج آنها از صحنه هستند.
وی افزود: امنیت، پیشرفت و اقتدار کنونی کشور را مرهون جوانهای انقلابی کشور هستیم که در دوران پیروزی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس ایثار و فداکاری کردند.
مدیر اندیشکده راهبردی تبیین با بیان اینکه تاریخ دفاع مقدس نشاندهنده حمایت جوانهای انقلابی از عزت و ناموس و اقتدار ما در روزهای پرخطر کشور است، تصریح کرد: امروز هم همین جوانهای انقلابی هستند که در قالب مدافعان حرم، جان خود را برای حفظ حرم اهل بیت(ع)، پاسداری از حریم اسلام و دورکردن دشمن از مرزهای کشور فدا میکنند.
این کارشناس رسانه ادامه داد: چطور میگوییم نفوذ اثر نکرده است؛ در حالی که هر روز به همین جوانهای انقلابی برچسب افراطی میزنیم و به آنها برو به جهنم میگوییم!
نیکی ملکی با بیان اینکه برخی به دنبال این هستند که با تزریق جهالت به جامعه، کاری کنند که مردم سابقه بد آمریکا را فراموش کنند، بیان داشت: چگونه میتوان توطئهها و خصومتهای فراوان آمریکا را که برگفته از خوی استکباری آنها میباشد و هیچ تغییری نکرده، به فراموشی سپرد.
وی نفی استکبار را دلیل پیشرفت و موفقیت جمهوری اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: انقلابهای عربی به علت اعتماد به آمریکا و کنارنگذاشتن استکبارستیزی به هدف نهایی خود نرسیدند و با شکست مواجه شدند.
مدیر اندیشکده راهبردی تبیین در پاسخ به عدهای که استکبارستیزی را یک رویکرد بعد از انقلاب میدانند، گفت: از همان سال 42 و سالها قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، امام خمینی(ره) مبارزه با آمریکا را مطرح کردند.
وی با اشاره به پیام امام که از 13 آبان به عنوان انقلاب دوم یاد کردند، تصریح کرد: انقلاب اول نفی استکبار داخلی بود؛ اما انقلاب دوم که 13 آبان با تسخیر لانه جاسوسی اتفاق افتاد، نفی استکبار خارجی و جلوگیری از نفوذ دشمن در داخل بود.
نیکیملکی ادامه داد: عدهای در داخل به دنبال تئوریزهکردن برخی نظریهها از جمله نفی استقلال هستند؛ در حالی که استقلال، آزادی یک ملت در مقیاس ملی است.
مدیر اندیشکده راهبردی تبیین با اشاره به سخنان عدهای از افراد گفت: اگر عده خاصی از افراد خسته شدهاند و شروع به خاطرهگویی کردهاند، نباید فکر کنند که مردم هم از انقلاب خسته شدهاند.
وی از استکبار ستیزی و حمایت از مظلومان جهان به عنوان یکی از آرمانهای اصلی انقلاب اسلامی یاد کرد و بیان داشت: گرچه از سالهای پیروزی انقلاب اسلامی فاصله گرفتهایم ولی از آرمانها فاصله نگرفتیم و نسل سومیها در مبارزه با مستکبران محکمتر و مصممتر هستند.
نیکیملکی به توطئههای مختلف استکبار اشاره کرد و گفت: بخشی از اقدامات آمریکا که تاریخ بلند بالای خصومت آمریکا علیه ما را رقم زدهاند، هرگز از خاطره ملت ما فراموش شدنی نیست.
3 مرحله رابطه ایران با آمریکا
وی به تشریح رابطه آمریکا با ایران پرداخت و افزود: رابطه ما با آمریکا در سه مرحله ورود جدی آمریکا به تحولات قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، پیروزی انقلاب اسلامی تا تسخیر لانه جاسوسی و شروع جنگ تحمیلی سراسر خصومت و دشمنی آنها با ایران است.
مدیر اندیشکده راهبردی تبیین با اشاره به توطئههای آمریکا علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، به تشریح کودتای نوژه و علل شکست دشمن پرداخت و افزود: شکست این کودتا نشانه تحقق وعده نصرت و امداد الهی برای مسلمانان بود که هرگاه ملت مسلمانی ایمان داشته باشد و برای حفظ دین صبر کند، قطعا مورد عنایت پرودگار و نصرت الهی قرار میگیرد.
نیکیملکی، پیروزی انقلاب اسلامی، پایهگذاری نظام جمهوری اسلامی، دولت اسلامی، جامعه و کشور اسلامی و تمدن اسلامی را به عنوان پنج مرحله انقلاب بیان کرد و گفت: نسل اولیها به خوبی به وظیفه خود عمل کردند؛ اما نسل دومیها که حضور درخشانی در دوران دفاع مقدس داشتند، باید دولت اسلامی را پیگیری کنند.
این کارشناس رسانه با بیان اینکه امنیت، پیشرفت و اقتدار کنونی کشور مرهون جوانهای انقلابی است که در زمان پیروزی انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس، ایثارگری و از خودگذشتگی کردند، بیان داشت: باید نسل سوم انقلاب کاری کنند که نسلهای بعدی از این فداکاریها قدردانی کنند و اینگونه نباشد که بگویند آنها به وظایف خود عمل نکردند.
وی ادامه داد: وظیفه اصلی نسل سومیها، پیگیری دولت اسلامی، تمرکز بر روی تحقق جامعه و کشور اسلامی با نگاه به افق تمدن اسلامی است.
ضرورت ترویج و نهادینه شدن تفکر دفاع مقدس در همه حوزهها
نیکی ملکی بر ضرورت ترویج و نهادینه شدن تفکر دفاع مقدس در همه حوزهها تاکید کرد و گفت: تفکر و فرهنگ دفاع مقدس در هر حوزهای که وارد شود، موجب پیشرفت میشود.
وی، ایمان به خدا و کفر به طاغوت را دو رکن برگرفته از تعالیم اسلامی بیان کرد و گفت: دشمن هیچگاه مستقیم حمله نمیکند یعنی به جای حمله به ایمان مردم، به کفر به طاغوت حمله میکند که نمونه آن تلاش در جهت غافل شدن از جنایتها و توطئههای آمریکا به عنوان مصداق اتم استکبار است.
مدیر اندیشکده راهبردی تبیین از استکبارستیزی به عنوان یک پایه فکری مبتنی بر مبانی قرآنی یاد کرد و گفت: دانشآموزان، دانشجویان و طلاب به عنوان اقشار پیشرو در جامعه باید وظیفه خود را به خوبی در مقابل استکبار به نمایش بگذارند.