کد خبر:۴۵۸۷۷۰
در همایش فرجام برجام مطرح شد

شناخت فرهنگ اصیل اسلامی؛ بهترین راه مقابله با نفوذ فرهنگی

استاد حوزه و دانشگاه گفت: بهترین راه مقابله با نفوذ فرهنگی، شناخت فرهنگ اصیل اسلامی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از اصفهان، همایش دانشجویی پیرامون برنامه جامع اقدام مشترک ایران و ۵+۱ با عنوان «فرجام برجام» صبح امروز در دانشگاه پیام نور مرکز نجف آباد با سخنرانی علی محمد کریمیان، کارشناس ارشد علوم سیاسی و استاد حوزه و دانشگاه برگزار شد.

 

در ابتدای این برنامه توضیحاتی پیرامون مفاد برجام و الزامات و تاکیدات ۹ گانه مقام معظم رهبری در اجرای برجام توضیحاتی ارائه شد.

 

سپس کریمیان با ارائه توضیحاتی مفصل مصادیق نفوذ و اهداف ۵+۱ پس از برجام و نیت های آنها در قبال جمهوری اسلامی ایران را ذکر کرد.

 

وی با تاکید بر اینکه نفوذ به معنای اثرگذاری است، تصریح کرد: از مصادیق نفوذ از ابتدای اسلام به جنگ احزاب می توان اشاره کرد و همچنین ترور مقام معظم رهبری، شهادت دکتر بهشتی، رجایی و با هنر را با نفوذ منافقین در دفاتر آنها و توطئه های آل شبیر در خوزستان و خلق عرب را از مصادیق نفوذ در چهار دهه انقلاب دانست.

 

این استاد حوزه و دانشگاه در ادامه با اشاره به ابزارهای تهاجم فرهنگی در راستای نفوذ دشمن در کشور، بیان داشت: ابزارهای  فرهنگی، سیاسی، اجتماعی از مصادیق نفوذ تهاجم فرهنگی است.

 

کریمیان خاطر نشان کرد: بهترین راه مقابله با نفوذ فرهنگی، شناخت فرهنگ اصیل اسلامی است.

 

وی در پایان به گزیده ای از فرمان ۹ ماده ای مقام معظم رهبری در راستای اجرای برجام اشاره کرد و گفت: بر اساس فرموده رهبر انقلاب آمریکایی ها می خواهند از توافق وسیله ای برای نفوذ در ایران بسازند که بنا بر فرموده مقام معظم رهبری، ما این راه را قاطعانه بسته ایم و با همه توان بالای خود اجازه نفوذ اقتصادی، سیاسی و فرهنگی و یا حضور رسمی در ایران را به آمریکا نمی دهیم.

 

در بخش پایانی این برنامه، جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی در خصوص برجام برگزار شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار