کد خبر:۴۵۹۵۴۱
یک استاد حوزه:

جنگ نرم زمانی در یک جامعه تاثیرگذارد است، که آن جامعه نفوذپذیر باشد

یک استاد حوزه در خصوص تاکید مقام معظم رهبری بر نفوذ فرهنگی و سیاسی و جنگ نرم دشمن، گفت: جنگ نرم زمانی در یک جامعه تاثیرگذارد است، که آن جامعه نفوذ پذیر باشد.

حجت الاسلام حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، در پاسخ به این سوال که دلیل این‌که مقام معظم رهبری نفوذ فرهنگی و بعد بحث جنگ نرم را مطرح کردند چه بود؟ گفت: جنگ نرم زمانی در یک جامعه تاثیرگذارد است، که آن جامعه نفوذپذیر باشد.

 

وی افزود: زمانی که ما در جنگ سخت یک سنگر یا پدافند محکمی ایجاد نکنیم و نفوذ پذیر باشیم دقیقا از همان جهت ضربه خواهیم خورد، در جنگ نرم اگر نقاط ضعف را برطرف نکنیم از همان نقاط نفوذ پذیر خواهیم شد.

 

این کارشناس مسائل مذهبی ادامه داد: مقام معظم رهبری در بیانات خود به این موضوع که دشمن برای ایجاد جنگ نرم و نفوذ در کشور ابتدا درصدد شناسایی میدان و بعد فتح سنگرها هستند، اشاره داشتند.

 

این استاد حوزه با بیان این مطلب که جریان پسا برجام راهی است که نفوذ را باز می‌کند، تصریح کرد: بعد از برجام با ورود ایدئولوژیک و اتفاقات در مملکت ما، میدان برای دشمن باز می‌شود.

 

حسینی با تاکید بر این مطلب که زمانی که راه نفوذ برای دشمن در کشور ایجاد شود، آنان برای ورود به ایران در حوزهای فرهنگی و سیاسی برنامه دارند، خاطرنشان کرد: جنگ نرم دشمن طرح ریزی برای نابودی جمهوری اسلامی ایران است.

 

وی ادامه داد: دشمن می‌خواهد جمهوری اسلامی در ایران به وجود آید که استکبارستیزی را دنبال نکند و مخالفتی با سیاست های استکبار نداشته باشد.

 

این استاد حوزه در خصوص وظیفه دانشجویان برای جلوگیری از نفوذ دشمن، بیان داشت: جنبش عدالتخواه دانشجویی نباید فقط توجه به مسائل اقتصاد کشور داشته باشد؛ بلکه باید مسائل کلان کشور و اتفاقات آن را دقیق رصد کند.

 

حسینی تاکید کرد: البته جنبش عدالت خواه دانشجویی نباید به تمام مسائل با عینک بدبینی نگاه کنند.

 

 این استاد حوزه خاطرنشان کرد: زمانی که جنبش عدالت خواه دانشجویان از حالت انفعال خارج شود، آنگاه می‌تواند حوزه عدالت خواهی را مطرح کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار