سحر نائبیان، مربی مامایی آموزشکده بهرورزی شیروان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در بجنورد، بیان داشت: مشاهده پیشرفت و موفقیت افرادی که به نحوی ارتباط شغلی و یا خانوادگی با هم داشتیم، مرا تشویق به ادامه تحصیل و ارتقای سطح علمی و اجتماعی کرد.
این دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد مامایی، متاهل و دارای یک دختر هشت ساله است که با وجود شاغل بودن و مشکلات فراوان تصمیم به ادامه تحصیل گرفت.
وی افزود: درحالی که از وجود استعدهای زیادی در خودم مطلع بودم با این حال همواره از استفاده نشدن آنها ناراضی بودم و همین موضوع انگیزه ادامه تحصیل جدی را در من بوجود آورد.
نائبیان گفت: از سال 1381 به مدت 13 سال کارشناس دانشگاه علوم پزشکی خراسان بودم که پنج سال را در زایشگاه طبس و بقیه این ایام را در مرکز بهداشت شیروان بعنوان مربی مامایی آموزشکده بهرورزی اشتغال داشتم.
این بانوی نمونه به جز اشتغال وظیفه مادری را نیز برعهده دارد و از کمترین فرصتها برای مطالعه استفاده کرده است، او پس از انجام امور منزل، زمانی که فرزند و همسرش استراحت میکردند از ساعت 22 تا 1 بامداد به مطالعه میپرداخت.
مربی مامایی آمزشکده بهرورزی شیروان بیان کرد: در محل کارش نیز زمان استراحت خود را مغتنم شمرده و به مطالعه میپرداخت.
وی روزی سه تا چهار ساعت وقت مطالعه برایش وجود داشته که خود را مشغول انجام کارهای بیهوده نمیکرده و بخاطر برنامه ریزی خوبی که انجام داده بود وقت اضافه هم می آورد.
سحر نائبیان اکنون مشغول به کار نیست و از طرف دانشگاه علومپزشکی بجنورد به مدت دو سال با کسب حقوق و مزایا مامور به تحصیل است.
مربی مامایی آموزشکده بهرورزی شیروان در پاسخ به سئوال تاثیر یکی بودن محل کار و تحصیلش در پیشرفت او، عنوان کرد: اگر محل تحصیل و کار یکی باشد مشکل رفت و آمد وجود نخواهد داشت و آموزش ها را بصورت عملی فرا می گیریم.
تصمیم وی برای آینده ادامه تحصیل و ارتقای سطح تحصیلی و هدفش کسب دکترای مامایی است تا به افتخارات این دانشگاه بیفزاید.
وی با اشاره به اینکه امروز با وجود تعداد زیاد دانشگاهها و مراکز آموزش عالی ورود به دانشگاه و ادامه تحصیل بسیارآسان است، خاطرنشان کرد: در زمان حاضر فرصتهای شغلی محدود است و کسی از آن بهره مند می شود که تلاش کند و مهارت افزایی و کارآفرینی داشته باشد.
نظر وی را نسبت به واژههای زیر پرسیدیم:
ماما: ارزش واقعی ماما توسط جامعه و مسئولین ناشناخته است.
تولد یک فرزند: از دید خانواده رحمت خدا است، از دید ماما نتیجه سختیهای یک مادر در طول 9 ماه.
شب امتحان: شب بیداری و یک شب پر زحمت.
شیفت 24 ساعته: وای اصلا خوب نیست.
کودکان یمن: کودکانی که بیگناه و مظلوم کشته میشوند مرگ بر آلسعود.
13 آبان و استکبارستیزی: از استکبار ستیزی یاد جنایات آمریکا و تسخیر لانه جاسوسی میافتم، از 13 آبان نیز که روز دانش آموز است بخاطر خوشحالی و نشاط دخترم من نیز خوشحال می شوم.