پویا پارسا صبح امروز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در کرج اظهار داشت: از نظر فرهنگی مهمترین چالشی که نسل کنونی با آن درگیر است تفکر مصرف گرایی و روحیه ی بهرهبرداری کوتاه مدت میباشد که باعث میشود همواره تحت تأثیر فناوری روز و بسترهای مدرن فضای مجازی باشیم و نتوانیم تأثیرگذاری چشم گیری بر این حوزه داشته باشیم. ولی با ترسیم اهداف کوتاه مدت و بلند مدت در راستای از بین بردن این روحیه باید تلاش گردد.
وی تاکید کرد: دولت باید با ارائه برنامههای بلندمدت و ارائه بودجه های مناسب در زمینه تحقیقات در این حوزه به تولید بدون تقلید در این حوزه بیندیشد.
پارسا گفت: دلیل عدم موفقیت تمامی محصولاتی که تا به امروز در ایران در حوزه شبکههای اجتماعی ارائه شده اند تولید با رویکرد تقلید است، چه تقلید فنی، چه تقلید ظاهری و ساختاری.
وی ادامه داد : این تقلید هرچند داخلی باشد از لحاظ فرهنگی، اهداف غرب برای تأثیر بر شیوه زندگی جوامع اسلامی را تأمین میکند.
مسئول قرارگاه فضای مجازی و سایبری بسیج دانشجویی استان البرز با بیان اینکه باید به خاطر داشت که " لازمه تولید فرهنگی، تولید فنی و خودکفایی علمی است." اظهار داشت: با علم و فناوری غربی، نمی توان فرهنگ غنی اسلامی - ایرانی را توسعه داد، زیرا که جوهره علم و فناوری غربی، از فرهنگ غربی می آید و برای جوامع غربی مناسب است.
پارسا اضافه کرد: نه اینکه علم محدود به جغرافیایی خاص باشد، بلکه باید همان علم را به خوبی آموخت تا بتوان تکنولوژی را بر اساس آن با دستان خود ساخت نه اینکه به طور مستقیم از تکنولوژی آماده استفاده نمود.
وی در پایان با بیان اینکه مدیریت علم باید کرد، نه مدیریت تکنولوژی، تکنولوژی را باید تنها تولید کرد تصریح کرد: لازمه ی پیشرفت و تأمین زیرساخت در این حوزه ثبات مدیریت و تیم اجرایی میباشد و ثبات تفکر و داشتن نقشه راهی مدون و جامع بسیار ضروری است که خوشبختانه فرمانهای مقام معظم رهبری در این راستا بسیار روشنگرانه میباشد.