رزمآرا در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، در خصوص مجلس جوانان، گفت: با بررسیهای صورت گرفته، مدل و ساختاری شکلگیری این مجلس و این موضوع که اعضای آن از سمت چه کسانی انتخاب شدهاند، مبهم است.
وی افزود: اگر به فرض محال انتصاب اعضای این مجلس از طرف مسئولان وزارت ورزش و یا مرکز پژوهش مجلس میباشد، این سوال پیش میآید که جایگاه تشکلات مختلف و نخبگان دانشگاهی در تشکیل و عضویت آن کجا است؟
این فعال دانشجویی ادامه داد: ما با چند تشکل در این خصوص صحبت کردیم، جالب است که بدانید آنان اصلا از وجود چنین مجموعهای خبر نداشتند!!!
دبیر جامعه اسلامی دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی تصریح کرد: اگر از سمت وزارت ورزش یا مرکز پژوهشهای مجلس تیمی برای پژوهش و تحقیق در خصوص تشکیل چنین مجلسی در کشور شکل گرفته است، این خوب میباشد؛ اما در این صورت هم نمیتوان آنان را نمایندگان مجلس جوانان بدانیم.
رزمآرا تصریح کرد: انتصابهای این مجلس از یک جریان خاص است، هر چه بیشتر پیش میرویم، میبینیم که این مجموعه نفعش برای جریان سیاسی خاص است و این امر در موضع گیری هایی که در جلساتشان داشتهاند، کاملا مشهود است.
این فعال دانشجویی خاطرنشان کرد: حمایت این مجموعه از سمت یک جریان سیاسی خاص در کشور است و برگزاری جلسات آنان با سران فتنه و افراد زاویه دار با نظام آنان را منتصب به یک جریان خاص میکند، در نتیجه آنان نمیتواند نمایندگان جوانان کشور باشند.
دبیر جامعه اسلامی دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی تاکید کرد: آنان چگونه نماینده من جوان ایرانی هستند که با سران فتنه و افراد مشکل دار جلسه دارند؟ جایگاه تشکلات دانشگاهی مانند بسیج، انجمن علمی، انجمن اسلامی، جامعه اسلامی و دیگر تشکلات در کجای این مجلس قرار دارد؟
وی با بیان این مطلب که سوء استفاده از جوانان برای یک جریان سیاسی خاص یعنی کلاهبرداری گفت: جوانان را از طریق تشکیل چنین مجموعه غیر قانونی وارد فضای سیاست بازی کردن، یعنی اینکه به صورت قانونی، جوانان را پیاده نظام یک جریان سیاسی خاص میکنند.
دبیر جامعه اسلامی دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی تصریح کرد: با توجه به نزدیکی انتخابات مجلس شورای اسلامی به نظر میرسد این مجلس یک تشکیلات خود ساخته برای یک جریان سیاسی خاص است و این امر به جوانان و به ساختار آنان ضربه میزند.