به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از ایلام، حسین مهدی زاده، معاون پژوهش دانشگاه ایلام در نشست با اصحاب رسانه با تاکید بر آمارهای مطرح شده از سوی وزارت علوم، جایگاه پژوهشی دانشگاه ایلام در بین ۱۰ تا ۲۰ دانشگاه برتر کشور عنوان کرد و گفت: میانگین پژوهش در این مرکز آموزش عالی نسبت به اعضای هیئت علمی جایگاه مطلوبی دارد.
وی تصریح کرد: با روی کار آمدن رئیس کنونی دانشگاه ایلام، میزان اعتبارات پژوهشی تا ۸۰ درصد افزایش یافت به گونه ای که سه طرح بزرگ کتابخانه قلم چی، آزمایشگاه و مرکز رشد این مرکز آموزش عالی یا به بهره برداری رسیده اند یا رویکرد جدیدی به خود گرفتند.
معاون پژوهش دانشگاه ایلام افتتاح آزمایشگاه ۵۱۰۰ متری و آغاز به کار آن را مصادف با افزایش ۳۵ درصدی ظرفیت آزمایشگاهی در این مرکز دانست و عنوان کرد: در فاز نخست، ۱۲ آزمایشگاه تکمیل شده است، هشت آزمایشگاه دیگر نیز پس از عقد قرارداد در هفته های آینده در جریان ساخت یا تجهیز قرار می گیرند.
مهدی زاده ادامه داد: تمام ادارات و دانشگاه ها می توانند از آزمایشگاه بزرگ دانشگاه ایلام با تعرفه منطقی سرویس دریافت کنند.
وی به تخصیص ۵۸۰ متر مربع به مرکز رشد این دانشگاه اشاره کرد و ابراز داشت: ظرفیت استقرار شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناورانه در این مرکز به وجود آمده است، دانشجویان یا فارغ التحصیلان می توانند از یک تا سه سال از خدمات مرکز رشد استفاده کنند تاکنون ۱۰۰ میلیون تومان به دانشجویان تقدیم شده است.
معاون پژوهش دانشگاه ایلام به یکی از دستاوردهای سفر سورنا ستاری، معاون علمی ریاست جمهور به دانشگاه ایلام مبنی بر صدور مجوز برای پردازش به دو موضوع پژوهشی به استان ایلام اشاره کرد و افزود: دانشگاه ایلام در تولید مقاله در ردیف ۱۰ دانشگاه برتر کشور قرار دارد اما در زمینه کار آفرنینی و تجاری سازی علم همانند سایر دانشگاه های کشور در وضعیت ضعیفی قرار دارد.
مهدی زاده یکی از راه های ارتقا دانشگاه ایلام به نسل چهارم را افتتاح دفتر ارتباط با صنعت و ارتقا مرکز رشد این دانشگاه عنوان کرد و گفت: برای سال آینده ایده آموزشی «کارآفرینی برای تمام دانشجویان» را پیاده می کنیم تا مهارت های آموزشی آن ها ارتقا یابد.
وی از برگزاری استارت آپ در ایلام با همکاری دانشگاه مذکور، جوانان نخبه و پارک علم و فناوری خبر داد و تاکید کرد: استارت آپ تخصصی در حوزه گیاهان دارویی توسط دانشگاه ایلام برپا خواهد شد، ضمن اینکه دانشگاه ایلام با برپایی نشست های تخصصی با ارزیابی مسائل جاری در استان مانند خشکیدگی درختان بلوط، نزاع های اجتماعی آب، سیل و خودکشی مبادرت ورزیده است و این مهم را با صرف هزینه و وقت ادامه خواهد داد.