آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۸۹۷۴
رئیس مرکز تحقیقات سم شناسی دانشگاه علوم پزشکی مشهد:

ایران بنیان‌گذار سازمان منع گسترش سلاح‌های شیمیایی در جهان است

رئیس مرکز تحقیقات سم شناسی دانشگاه علوم پزشکی مشهدایران را بنیان گذار سازمان منع گسترش سلاح‌های شیمیایی در جهان دانست و گفت: ایران به دلیل بالا بودن حجم انسان‌هایی که از این کشور در دوران جنگ مورد هجمه بمب‌های شیمیایی قرار گرفته است، تلاش بسیاری در محکوم کردم استفاده از این نوع سلاح‌ها علیه بشریت داشته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، نشست خبری تجلیل از مهدی بلالی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به دلیل دریافت لوح تقدیر و مدال از سوی سازمان منع گسترش سلاح‌های شیمیایی در سالن شورای دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

 

وی در این همایش با بیان اینکه این جایزه دو سال است از سوی این سازمان به تلاش گران در این عرصه اهداء می‌شود، گفت: امسال در تاریخ سوم نوامبر برابر با نهم آذر ماه دو نفر از تمام جهان به عنوان برترین‌های سازمان منع گشترش سلاح‌های شیمیایی انتخاب شدند.

 

رئیس مرکز تحقیقات سم شناسی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد: الکسر هی، فوق تخصص بخش سم شناسی بالینی کشور انگلستان و من به عنوان فوق تخصص سم شناسی بالینی دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان نفرات برتر و برگزیده از سوی این سازمان شناخته شدیم.

 

بلالی، بنیان گذار سازمان منع گسترش سلاح‌های شیمیایی در جهان را ایران دانست و تاکید کرد: ایران به دلیل بالا بودن حجم انسان‌هایی که از این کشور در دوران جنگ مورد هجمه بمب‌های شیمیایی قرار گرفته است، تلاش بسیاری در محکوم کردم استفاده از این نوع سلاح‌ها علیه بشریت داشته است.

 

وی ۱۹۲ کشور را عضو این سازمان در حال حاضر دانست و ادامه داد: ایران از ابتدای کار در این سازمان عضو ثابت بوده است و توانسته تلاش‌های بسیاری را در این راستا جهت منع گسترش این سلاحها در جهان در دفاع از مجروحان شیمیایی به انجام رساند.

 

لازم به ذکر است، این محقق و پژوهشگر کشور بیش از ۳۱ کتاب در راستای محکومیت منع استفاده از سلاح‌های شیمیایی به چاپ رسانده است و در این راستا فعالیت‌های بسیاری داشته است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار