کد خبر:۴۶۹۵۶۱
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان:

آمفتامین بیشترین مصرف را در بین دانشجویان دارد

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان گفت با بیان اینکه دانشگاه‌های لرستان از حیث استعمال مواد مخدر در وضعیت مناسبی قرار ندارند، گفت: آمفتامین بیشترین مصرف را در بین دانشجویان دارد.

آقامیرزایی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در خرم آباد، با بیان اینکه آمار دانشجویان معتاد استان هم دقیق و هم قابل بیان نیستند، گفت: در مجموع می توان گفت که دانشگاه‌های لرستان از حیث استعمال مواد مخدر در وضعیت مناسبی قرار ندارند.

 

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر شناسنامه معتادین شهرستان‌ها در حال تنظیم است، افزود: با تنظیم این شناسنامه تعداد دقیق دانشجویان معتاد هم مشخص خواهد و در این صورت راحت تر می توان تصمیم گیری کرد.

 

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان با بیان اینکه متاسفانه آمفتامین ها و شیشه در بین دانشجویان استان بیشترین مصرف را دارد، افزود: در حال حاضر مصرف مواد مخدر در خوابگاه‌ها با برنامه های پیشگیری که داشته ایم، تقریبا قابل کنترل هستند و کنترل شده اند.

 

آقامیرزایی بالا رفتن ضریب هوشی با مصرف آمفتامین ها را کذب محض دانست و افزود: آمفتامین ها فقط باعث بی خوابی شده و اولین ضربه را نیز به مخچه می زنند.

 

وی با اشاره به اینکه یک سری برنامه های آموزشی و همایش ها در راستای کنترل مصرف مواد مخدر در دانشگاه‌ها داریم، گفت: روسای دانشگاه‌ها عضو کمیته پیشگیری از مواد مخدر استان لرستان هستند و در هر جلسه بحث مبارزه با مواد مخدر در بین دانشجویان و دانشگاه‌ها را مطرح کرده ایم.

 

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان تصریح کرد: برنامه های پیشگیری از اعتیاد از آغاز سال تحصیلی در دانشگاه‌ها کلید می خورند و با این حال ضرورت دارد که با وجود این برنامه ها به سمتی برویم که موارد استعمال در دانشگاه‌ها را نداشته باشیم.

 

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان از استعمال دخانیت به عنوان دروازه ورود به اعتیاد نام برد و گفت: در خصوص استعمال دخانیات اگر چه مسئولیتی متوجه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر نیست اما در دانشگاهها باید به جد با این پدیده برخورد شود.

 

آقامیرزایی در خصوص نحوه درمان دانشجویان معتاد نیز گفت: بیش از 100 کلینیک درمانی در استان وجود دارد که درمان های متناسب را با توجه به نوع مواد مخدر انجام می دهند.

 

وی با بیان اینکه مسئله ای که وجود دارد، این است که درمان میتلایان به استعمال مواد مخدر مسیر خودش را گم کرده است، تصریح کرد: هر مواد مخدری داروی خاص خود را دارد؛ از این رو کسی که معتاد به تریاک و هروئین است، باید با مراجعه به کلینیک های ترک اعتیاد آرام آرام با مصرف متادون ترک را  شروع کند؛ اما کسی که شیشه مصرف کرده است، به هیچ وجه هیچ داروی مخدر را نباید مصرف کند؛ چرا که باید روان درمانی شود.

 

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان گفت: مشکل ما این است که افراد برای ترک به مراکز غیرمجاز مانند عطاری ها و سیگار فروشی ها مراجعه میکنند و آنها هم با ارائه راهنمایی نامناسب فرد معتاد را به مسیری هدایت می کنند که اگر می خواهد از مصرف شیشه نجات پیدا کند، وقتی به خود می آید به متادون معتاد شده است.

 

 آقامیرزایی با تاکید بر اینکه مسیر درمان باید درست انتخاب شود، گفت: این آمادگی وجود دارد که برای پیشگیری از مواد مخدر بهترین مربیان را در اختیار دانشگاه‌های استان قرار دهیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار